Urheilu Forssa

FoSu voitti vaihteeksi pienemmällä maalierolla

Kuudes peräkkäinen voitto tuli vain kahden maalin erolla.
Saku Kartano nousti FoSun tehomieheksi kolmella syöttöpisteellä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Saku Kartano nousti FoSun tehomieheksi kolmella syöttöpisteellä. Kuva: Lassi Puhtimäki

FoSu otti salibandyn kakkosdivisioonassa jo kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun paraislainen Wolves kukistui Forssassa 7-5.

FoSu on iskenyt edellispeleissä suurinumeroisia voittoja, mutta nyt voitto irtosi vaihteeksi tiukemmassa pelissä. Osasyynä oli vastustaja Wolves, joka kärkkyy sarjataulukossa neljäntenä pudotuspeleihin. Marraskuussa Wolves voitti kotipelissään FoSun 11-8 lukemin.

Vieraille avausmaali

Tämä ei ollut FoSun ensimmäinen voittopeli, jossa vastustaja tekee nopean avausmaalin. Joe Koppanen ja Kalle Laukkanen käänsivät kuitenkin 21 sekunnissa 2-1 kotijohdon ja Eelis Brusin laukoi 3-1.

Wolves tuli kuitenkin vielä ensimmäisen erän aikana 3-3 lukemiin ja meni toisessa erässä 4-3 johtoonkin.

Veeti Kainulaisen 5-4 maalinkin Wolves vielä tasoitti, kunnes Aleksi Kanninen nosti FoSun uudestaan johtoon 6-5.

Kolmannessa erässä FoSu haki raivoisasti lisäjohtoa, mutta painostus katkesi kahteen lähes peräkkäiseen jäähyyn. Toisen jäähyn aikana Leevi Kainulainen pääsi tuikkaamaan alivoimalla vapauttavan 7-5 maalin.

– Vastassa oli hyvä ja urheilullinen joukkue. Niukemmasta voitosta huolimatta tämä oli meiltäkin hyvä peli. Avauserässä olimme tosin huolimattomia, kun vastustaja pääsi tekemään kolme maalia menetyksistä ja harhasyötöistämme. Jatkossa otteemme parani, totesi FoSun valmentaja Ville Into.

FoSun tehomieheksi nousi alkuvuoden peleissä tehopisteitä rohmunnut puolustaja Saku Kartano, joka merkkautti nyt kolme syöttöpinnaa. FL

Asiasanat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

17.2.2020

Uusimmat