Urheilu Forssa

Fosulaisten luokkakokouskin siirtyi koronaviruksen takia

Tapaaminen siirtyi mahdollisesti jonkun harjoituspelin yhteyteen.
Entisille pelaajille, heidän vanhemmilleen ja muulle seuraväelle tarkoitettu luokkakokoustapahtuma siirtyi samalla kun FoSun perjantainen runkosarjan päätöspeli peruuntui. Kuva: Lassi Puhtimäki
Entisille pelaajille, heidän vanhemmilleen ja muulle seuraväelle tarkoitettu luokkakokoustapahtuma siirtyi samalla kun FoSun perjantainen runkosarjan päätöspeli peruuntui. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Suupparien perjantaille runkosarjan päätöspelin yhteyteen kaavailtu luokkakokoustapahtuma on siirretty myöhempään ajankohtaan.

Salibandyliitto päätti torstaina pysäyttää kaikki liiton alaiset sarjat koronavirusepidemian takia. FoSulle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tehdä päätös seuraväelle tarkoitetun luokkakokouksen siirrosta.

– Luokkakokous on siirretty, mutta ei kokonaan peruutettu. Aiomme viedä projektin loppuun ja saattaa ihmisiä yhteen sopivan tilaisuuden tullen, kertoo Forssan Suupparien puheenjohtaja Jukka Rantanen.

Perjantain UHV Bulls -pelin yhteyteen suunnitellun tapahtuman ideana oli tuoda yhteen pelaajia ja entisiä pelaajia, heidän vanhempiaan ja muita seuran taustatoimijoita. Ennen peliä piti juoda kakkukahvit ja muistella menneitä, ja pelin jälkeen oli tarkoitus lähteä jatkoille yökerhoon.

Liiton päätös sarjatoiminnan pysäyttämisestä vei pohjan tapaamiselta.

– Luokkakokousta oli valmisteltu pitkään ja tehty sitä varten hankintoja. Kun peli peruuntui, piti myös sen ympärille rakennettu tapahtuma siirtää.

Tilaisuus ehkä syksyllä

Rantasen mukaan luokkakokous järjestetään myöhemmin sopivan tilaisuuden tullen. Yksi mahdollisuus on pitää tapahtuma vaikka jonkun harjoituspelin yhteydessä myöhemmin tänä vuonna.

Kauden joutuminen aikalisälle ja todennäköinen loppuminen aiheuttavat paljon mietittävää seuralle.

– Tässä riittää pohdittavaa ja tehtävää. Nyt näyttäisi siltä, että tämä kausi on paketissa ja aloitamme valmistautumisen seuraavaan tavallista aiemmin, Rantanen sanoo.

Jatko vielä auki

FoSulle olisi riittänyt perjantain pelistä piste varmistamaan lohkon voiton ja hyvät asemat pudotuspeleihin. Seuran tavoitteena oli nousu Divariin. Nyt kaikki tämä on auki.

Liitto on kertonut tiedottavansa sarjojen jatkosta ensi viikon perjantaihin mennessä. FL

Luitko jo tämän: FPS:n kausi ohi ja myös FoSun pelit ehkä loppu – Alunkin jatko epäselvä

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic