Urheilu

FPS haki taas maalin voiton tällä kertaa Oulusta

Voittoputki jo yhdeksän pelin mittainen.
Jukka-Pekka Kurtelius viimeisteli FPS:n voittomaalin. Kuva: Tapio Tuomela
Jukka-Pekka Kurtelius viimeisteli FPS:n voittomaalin. Kuva: Tapio Tuomela

FPS haki Suomi-sarjassa kolmannen peräkkäisen yhden maalin voiton tällä kertaa Oulusta, jossa se kukisti Laser HT:n 3-2 (0-2, 0-0, 3-0).

FPS:llä oli pelissä käynnistysvaikeuksia ja niinpä Laser HT johti peliä 2-0 vielä kolmannen jakson alkuminuuteilla. Tuon jälkeen Leevi Kannisto ja Aleksi Karlsson toivat parin minuutin välein tehdyillä maaleillaan FPS:n tasoihin.

Voittomaali syntyi ajassa 56.41 Jukka-Pekka Kurteliuksen viimeistelemänä.

Vaikka tulos oli tasainen, hallitsi FPS pelitapahtumia etenkin toisessa ja kolmannessa erässä. Niinpä Laser HT:n maalivahti Topias Itämies torjui molemmissa erissä 19 kertaa ja koko pelissä 48 kertaa, kun Petrus Lintonen selvisi FPS:n maalilla 21 torjunnalla.

– Alku oli meiltä uninen. Vaikeuksia taisi tuottaa sekin, että kun lauantaina pelasimme Kalajoella pienessä kaukalossa, on Oulussa Raksilan kaukalo iso kuin lentokenttä. Pääsimme kunnon rytmiin vasta kolmannessa erässä, jolloin saimme pelin raiteille ja hengen päälle. Myös voittamisen rutiini näkyy otteissamme, totesi FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

Voitto oli sarjan kaikki pelinsä voittaneelle FPS:lle jo yhdeksäs peräkkäinen.

FPS matkustaa vielä keskiviikkona Porvooseen ennen kuin se pääsee viiden vieraspelin jälkeen kotiotteluun ensi lauantaina kärkijoukkue Nokian Pyryä vastaan. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic