Urheilu Vantaa

FPS haki voiton Vantaalta – Päävalmentaja Asko Rantanen kehui joukkueensa työmoraalia

HPK:sta tullut Tuomas Aalto päästi vain yhden maalin, Miku Ronkainen teki kaksi.
HPK:n liigarinkiin kuuluva Tuomas Aalto torjui harjoituspelissä Vantaalla FPS:n maalinsuulla yli 30 kertaa. Kuva: Esko Tuovinen
HPK:n liigarinkiin kuuluva Tuomas Aalto torjui harjoituspelissä Vantaalla FPS:n maalinsuulla yli 30 kertaa. Kuva: Esko Tuovinen

FPS:n toinen Mestis-kauteen valmistava harjoituspeli päättyi voittoon. Palloseura oli Vantaalla pelatussa ottelussa isäntiä parempi maalein 1-4.

K-Vantaa hallitsi lievästi ensimmäistä erää, mutta maaleja ei nähty. FPS:n maalilla pelannut, HPK:n liigamiehistöön kuuluva Tuomas Aalto venyi kiekon eteen 12 kertaa.

Toisessa erässä verkko alkoi heilua. Syntymäpäiviään viettänyt Miku Ronkainen teki ylivoimalla Paavo Tynin ja Valtteri Jeskasen syötöstä ottelun avausmaalin- Palloseuran toisen teki Paul Manushin Totte Mobergin syötöstä. Tässä vaiheessa Aallolle oli kertynyt jo 24 torjuntaa.

Aalto joutui antautumaan kolmannen erän puolivälin jälkeen, kun Aku Kinnari toi vantaalaiset maalin päähän. Vantaa haki lopussa tasoitusta, mutta Ronkainen pääsi laittamaan kiekon tyhjään maalin vajaat pari minuuttia ennen loppua. Loppunumerot 1-4 teki tyhjään maaliin myös Kerhon liigarinkiin kuuluva Jere Jokinen.

Aalto torjui kaikkiaan 33 kertaa ja sai luonnollisesti kehut päävalmentaja Asko Rantaselta.

– Oli mies paikallaan. Ei niin iso, mutta sähäkkä ja varma torjuja. Mielellään pitäisimme hänet, mutta katsotaan mitä tilanne tuo tulleessaan, Rantanen tuumi.

Päävalmentaja kehui koko joukkueen asennetta ja työmoraalia. Kauden ensimmäisestä harjoituspelistä oli menty eteenpäin.

– Alussa vähän katseltiin, mutta päästiin peliin kiinni toisessa erässä, joka oli meiltä parasta peliä. Kolmannen erän ensimmäinen kymppikin sujui hyvin, mutta lopussa vastustajan prässi oli kovaa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic