Urheilu

FPS jatkaa tappioitta Suomi-sarjassa: Vahva kolmas erä toi voiton S-Kiekosta

Kolme peliä, kolme voittoa.
FPS:n Miku Ronkainen oli pelipäällä, hän kokosi tehot 4+1. Kuva: Tapio Tuomela
FPS:n Miku Ronkainen oli pelipäällä, hän kokosi tehot 4+1. Kuva: Tapio Tuomela

FPS jatkaa tappioitta tämän kauden Suomi-sarjassa. S-Kiekko oli sunnuntaina hankala vastus Seinäjoella, mutta vahva kolmas erä käänsi ottelun Palloseuralle, joka nappasi täydet pisteet lopulta selvin 3–7 (2–2, 1–1, 0–4) -lukemin.

– Kuusi pistettä viikonlopusta tyydyttää, totta kai. Mutta oli tässäkin pelissä omat vaikeutensa, kaksi erää oli tiukkaa, eikä se voitto helpolla tullut, FPS:n päävalmentaja Asko Rantanen tuumaili.

Avauserä Seinäjoella painettiin tasaisissa merkeissä. Aktiivinen ja hyvin luisteleva kotijoukkue karkasi 2–0-johtoon, mutta FPS tuli tasoihin Miku Ronkaisen kahdella osumalla.

Jäähyjen sävyttämässä toisessa erässä Lauri Haimakainen vei S-Kiekon johtoon 3–2. Palloseura nousi 3–3-tasalukemiin erän lopulla, kun Jyri Waajakoski viimeisteli ylivoimalla Kristian Tikan ja Samuli Virtasen esityöstä.

FPS aloitti päätöserän vahvasti. Ensin Miku Ronkainen vei tarkalla yläkulmavedolla valkopaidat 3–4-johtoon ja heti perään Aleksi Karlsson lisäsi maalin edestä Palloseuran johdon kahteen maaliin.

S-Kiekko otti aikalisän, mutta se ei seinäjokisia auttanut. Totte Moberg vei tasavajaalla FPS:n rystyltä jo 3–6-johtoon. Päätösnumerot 3–7:ään viimeisteli Miku Ronkainen ottelun neljännellä osumallaan.

– Kolmas erä oli meiltä parasta. Pystyimme toisella erätauolla fiksaamaan asioita kuntoon. Saimme lisää tehoa kaksinkamppailupeliin, mikä avitti maalipaikkojen luomisessa, lisäksi saimme selkeyttä pelaamiseen, Rantanen totesi.

Voitto nosti FPS:n kahdeksaan sarjapisteeseen. Joukkue on voittanut kaikki kolme sarjapeliään, ensimmäisen niistä tosin jatkoajalla.

Joukkueen pelit Suomi-sarjassa jatkuvat keskiviikkona, kun Järvenpään Haukat saapuu Forssaan. Viikon toinen peli on lauantaina kotijäällä jyväskyläläistä D-Kiekkoa vastaan. FL

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic