Urheilu

FPS riemuitsi kauden suurimmasta vierasvoitosta

Sarjajohto kasvoi neljään pisteeseen.
Jyri Waajakoski aloitti FPS:n maalijuhlat. Kuva: Tapio Tuomela
Jyri Waajakoski aloitti FPS:n maalijuhlat. Kuva: Tapio Tuomela

FPS otti Suomi-sarjassa kauden toistaiseksi suurimman vierasvoittonsa, kun keskikastin joukkue Riemu kaatui Jyväskylässä suurinumeroisesti 8-2 (3-1, 1-1, 4-0).

FPS kasvatti sarjataulukossa johtoaan neljään pisteeseen. Pyry on tuon verran perässä kakkosena pelin enemmän pelanneena. Kiekko-Espoo on viiden pisteen päässä, mutta sillä on takana kaksi peliä FPS:ää vähemmän.

FPS sai Jyväskylässä vauhdikkaan alun, kun kahdeksannella minuutilla peli oli vieraille jo 3-0 Jyri Waajakosken, Jukka-Pekka Kurteliuksen ja Peteris Pujatsin maaleilla.

Toisessa erässä Kurtelius teki toisen maalinsa 4-1:een.

Peli ratkesi viimeistään kolmannen erän alussa Otto Rantasen ja Niklas Sahan vietyä vieraat jo 6-2 johtoon.

Erän lopulla Pujats teki vielä toisen osumansa ylivoimalla ja viime sekunneilla Miku Ronkainen teki niin ikään ylivoimalla loppunumeroiksi 8-2.

– Pelistä näkyi, että tämä oli meille kolmas peli viiteen päivään. Meille tuli kuitenkin onnistumisia ja puolustus toimi, mutta olihan tämä melkoista taistelua. Vastustajalle tuli kaksi ulosajokin ja hyvä ettei kukaan loukkaantunut, totesi FPS:n valmentaja Asko Rantanen,

Rantanen joutui rukkaamaan ketjukokoonpanoja, kun Aleksi Karlsson ja Kristian Tikka saivat lauantain Muik-pelissä sen verran kolhuja etteivät olleet sunnuntaina pelikunnossa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

15.7.2020

Fingerpori

comic