Urheilu

FPS tyly vieras Raahessa – kolme sarjapistettä hyvällä pelillä Forssaan

Kuudes ottelu toi kuudennen voiton tasapainoisen esityksen jälkeen.
FPS on edennyt kuluvan kauden Suomi-sarjassa toistaiseksi voitosta voittoon. Kuva: Tapio Tuomela
FPS on edennyt kuluvan kauden Suomi-sarjassa toistaiseksi voitosta voittoon. Kuva: Tapio Tuomela

FPS jatkaa ilman tappioita Suomi-sarjassa. Palloseura otti lauantaina jo sarjakauden kuudennen voittonsa, kun se kukisti hyvän esityksen jälkeen vieraskaukalossa Raahe-Kiekon maalein 0–3 (0–0, 0–2, 0–1).

– Tämä oli meiltä ehjää ja tylyä vieraspelikiekkoa. Tasapainoinen esitys, FPS:n päävalmentaja Asko Rantanen totesi.

Potkun isäntiä edellä ollut FPS hallitsi jo avauserää, mutta hyvin torjunut maalivahti Patrik Koivisto piti ensimmäisen 20-minuuttisen maalinsa puhtaana.

FPS jatkoi rynnistystä myös toisessa erässä ja tulostakin alkoi tulla. Ville Nieminen vei forssalaiset ylivoimalla 0–1-johtoon. 0–2-maalin viimeisteli erän lopulla Peteris Pujats Joona Talan syötöstä.

FPS:n hallinta jatkui kolmannessakin erässä. Pelin päätöslukemat 0–3:een iski Kristian Tikka.

Palloseuran maalivahti Petrus Lintonen piti Raahessa maalinsa puhtaana 21 torjunnalla. Heikko ei ollut kolme maalia päästänyt Patrik Koivistokaan, hän venyi kiekon tielle 46 kertaa.

– Vastustaja ei ollut mikään huono joukkue, Raahe-Kiekko oli tähän asti raapinut pisteitä jokaisesta ottelustaan, Rantanen muistutti.

FPS:n pelit Suomi-sarjassa jatkuvat jo tänään sunnuntaina. Palloseura kohtaa vieraskiertueellaan sarjan häntäpään joukkueen Muik Hockeyn Uudessakaarlepyyssä.

– Täytyy löytää uusi latinki ja pystyä esittämään jäällä kypsää toimintaa. Ilmaiseksi ei saa yhtään pistettä, täysi työ siellä on taas tehtävä. FL

FL

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic