Urheilu Forssa

FPS:ltä ja Kiekko-Espoolta odotetaan lisäselvityksiä – Päätös Mestis-paikoista lykkääntyi ensi viikkoon

FPS:n kevät jatkuu vähintään yhtä jännittävänä kuin sarjakausi. Torilla ei kuitenkaan tavata, vaikka Mestis-paikka ensi viikolla tulisikin. Kuva: Tapio Tuomela
FPS:n kevät jatkuu vähintään yhtä jännittävänä kuin sarjakausi. Torilla ei kuitenkaan tavata, vaikka Mestis-paikka ensi viikolla tulisikin. Kuva: Tapio Tuomela

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea ei tehnyt keskiviikon kokouksessaan päätöstä Forssan Palloseuran ja Kiekko-Espoon Mestis-lisenssien kohtalosta eli Mestikseen noususta.

Lisenssikomitea päätti keskiviikkona pyytää molemmilta seuroilta lisäselvityksiä.

Lisenssikomitean puheenjohtaja Hanu Soro ei kommentoinut mitä lisäselvitykset koskevat eivätkä sitä tehneet seurojenkaan edustajat. FPS:n puheenjohtajan Juha-Matti Vuorelan lausunnosta kävi kuitenkin selville mitä ollaan vielä selvittelemässä.

– On voi kommentoida lisäselvityksiä, mutta odotamme ensi maanantain kaupunginhallituksen kokouksesta tietoa joustokaukalon kohtalosta, Vuorela sanoi.

Soro ei osannut sanoa koska lisenssikomitea kokoontuu seuraavan kerran.

– Sovimme ajankohdan sitten kun lisäselvitykset on saatu. Eiköhän se ensi viikkoon mene.

– Seurojen kannalta ratkaisu on hyvä tehdä mahdollisimman pian, mutta ei tässä vielä myöhässä olla, kun Mestis-lisenssit on usein myönnetty toukokuun puolivälissä, Soro huomautti.

Kaikki viime kauden Mestis-seurat saivat lisenssin eli ensi kauden sarjapaikan jo yli kuukausi sitten, joten sen verran mahdolliset nousijat ovat jo nyt takamatkalla.

Lisenssikomitea ei päättänyt keskiviikon kokouksessaan myöskään Suomi-sarjan ensi kauden paikoista.

– Tuo päätös tehdään samassa yhteydessä Mestis-lisenssien kanssa. Suomi-sarjassakin pyydetään muutamalta seuralta lisäselvityksiä, Soro kertoi. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic