Urheilu Forssa

Golfkesä lähti pienimuotoisesti käyntiin Forssassa

Suurin osa Puttaamon radoista uusittu.
Eero Kossila (edessä) ja Roope Nummenpää testaavat Puttaamon uutta rataa Kuva: Lassi Puhtimäki
Eero Kossila (edessä) ja Roope Nummenpää testaavat Puttaamon uutta rataa Kuva: Lassi Puhtimäki

Golfkausi saatiin Forssassa maanantaina käyntiin pienimuotoisesti, kun Puttaamon minigolfrata aukesi Talsoilan puistossa.

Nyt viidettä kesää auki olevan radan 18 reiästä suurin osa eli 11 on saanut uusia erilaisia esteitä. Esimerkiksi vesieste on poistettu, mutta tilalla on jos jonkinlaista uutta putkistoa.

Radan pelattavuutta on parannettu, kun aiemmin ratoja liannut multapöly on peitetty soralla. Radat pysyvät puhtaampina ja kenttä on nopeammin pelikunnossa sateen jäljiltä.

Radan varteen ilmestyy vielä penkkejä taukopaikoiksi.

Korona huomiion

Puttaamossa huomioidaan koronatilanne. Pelivälineet eli mailat ja pallot desinfioidaan jokaisen käyttäjän jälkeen ja radalla säännöstellään ja valvotaan pelaajaryhmien väljyyttä.

Viime kesä oli Puttaamossa pelaajamäärien suhteen vaisu. Piristystä haetaan nyt paitsi ratojen uudistuksella, myös kisoilla, joista ensimmäinen on luvassa jo tässä kuussa. Kisoista tiedotetaan myöhemmin Puttaamon facebook-sivustolla.

Viime vuonna Puttaamossa oli myös ruokamyyntiä, mutta heikon menekin vuoksi siitä on ainakin toistaiseksi luovuttu. Ruokailumahdollisuus saattaa kuitenkin palautua, jos kahvilan yhteyteen saadaan grilliyrittäjä.

Puttaamo on kesän ajan auki päivittäin kello 12-19. Yksityistilaisuuksia kuten synttäreitä ja firmatilaisuuksia järjestetään sopimuksen mukaan muinakin aikoina. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic