Urheilu Forssa

Huimia loppukiritaistoja maagisessa maanantaissa

Magic Monday antoisa Pilvenmäellä.
Olli Koivunen ohjasti Golda Napanderin voittoon Pilvenmäellä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Olli Koivunen ohjasti Golda Napanderin voittoon Pilvenmäellä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Magic Monday oli oikein veikanneille varsin antoisa, sillä kuudella oikein sai reilut 6 300 euroa ja viidelläkin lähes kahdeksankymppiä.

Iltaa värittivät huimat loppusuoran taistot ja nimenomaan Pilvenmäellä. Kaikkein tuimin kisa käytiin neljännessä 65-lähdössä, jossa Westcoast Skipper ja Bluebird Nash ottivat toisistaan mittaa koko pitkän loppusuoran.

Johtopaikka vaihtui useamman kerran, mutta aivan viivalla se kääntyi Jukka Torvisen ohjastaman Bluebird Nashin eduksi.

– Olisi kiva kun tamma saisi välillä vähän nätimmän reissun ettei joutui jatkuvasti johtavan rinnalle. Mutta näkyy se pärjäävän siitäkin, myhäili valmentaja-omistaja Ville Mäkelä.

Toinen kaksintaistelu nähtiin viimeisessä kohteessa kun kasiradalta keulaan ampunut Thai Profit joutui Hazelhem Hermesin mankeloimaksi. Se kuitenkin kesti kaiken ja oli voittonsa arvoinen.

Tuomas Pakkanen voitti Kuopiossa suuryllättäjä Boulder Lukella kolmannen 65-koitoksen vetäen perässään Surprise Leaderin. Kaksari kohosi lukemiin 216,06

Pakkasella oli suosikki myös avauskohteessa, mutta Hissun Turbo ei saanut mitään otetta Manin Muistosta, joka vei lähtöä alusta loppuun.

Pilvenmäen suomenhevoslähdön vei Kangasniemen ori Tähtisekki, jolla Terho Rautiainen ajoi keulassa koko matkan. Ponutella nappasi kakkosen ennen pelisuosikki Mellun Myrskyä.

Kuopion kolmannen lähdön vei Trouble Leader, vaikka joutui juoksemaan koko matkan johtavan rinnalla. FL

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic