Urheilu Somero

Huippufutsalia tarjolla ilmaiseksi: SoVon liigapeleihin saa kausikortin lainaksi kirjastosta

Kirjastolta voi lainata kortin, jolla pääsee ilmaiseksi SoVon liigapeliin. Kuva: Tapio Tuomela
Kirjastolta voi lainata kortin, jolla pääsee ilmaiseksi SoVon liigapeliin. Kuva: Tapio Tuomela

Liigassa pelaava SoVo-futsal tarjoaa lainattavaksi kolme kausikorttia, joita voi lainata Someron kirjaston kirjastokortilla (yksi kausikortti/kirjastokortti).

Kausikortti voi olla lainassa viikon kerrallaan. Varausta ei voi jatkaa, eikä uusia netissä. Kirjastokortin haltija voi kauden aikana lainata kausikorttia kaksi kertaa.

Kortit ovat lainattavissa Someron kirjastosta ja kirjastoauto Tenruusista 7. marraskuuta alkaen. Kirjastossa on kaksi korttia ja kirjastoautossa yksi.

Mikäli kausikortti ei palaudu laina-ajan jälkeen ajoissa takaisin kirjastoon, kausikortti kuoletetaan. Sen jälkeen kausikortilla ei enää pääse peleihin.

 

Lainaidea on peräisin koripallojoukkue Helsinki Seagullsilta. Ideaan ovat tarttuneet Liiga SoVo-futsalin lisäksi muun muassa TPS Salibandy ja jääkiekon Liiga-joukkue Mikkelin Jukurit.

– Tämä oli niin loistava idea, jonka toteuttamista ei tarvinnut pitkään miettiä, ja paikallinen kirjasto lähti empimättä mukaan. Haluamme tarjota kaikille somerolaisille mahdollisuuden päästä ainakin kerran katsomaan liigatason futsalia, kertoo joukkueen manageri Jarkko Ihalainen.

 

Luitko tämän: Myös forssalaisseurojen kausikortteja tulossa kirjastolainoiksi

Uusimmat

Näkoislehti

11.7.2020

Fingerpori

comic