Urheilu Forssa

Hurjat tehot ja voitto toivat Alun Delaney Brucelle Viikon pelaaja -valinnan

Laiturille tupla-tupla Vetoa vastaan naisten Korisliigassa.
Eurobasket.com valitsi Alun Delaney Brucen naisten Korisliigan Viikon pelaajaksi. Kuva: Tapio Tuomela
Eurobasket.com valitsi Alun Delaney Brucen naisten Korisliigan Viikon pelaajaksi. Kuva: Tapio Tuomela

Eurobasket.com-sivusto valitsi Forssan Alun Delaney Brucen naisten Korisliigan avauskierroksen Viikon pelaajaksi.

Pirteästi Alun paidassa aloittanut amerikkalaislaituri kokosi Vimpelin Vetoa vastaan niin sanotun tupla-tuplan. Hän heitti 24 pistettä ja otti 16 levypalloa, joista 6 hyökkäyskorilla.

Bruce antoi pelissä myös 3 koriin johtanutta syöttöä. Hän upotti kahden pisteen heittonsa kovalla 71 prosentin tarkkuudella. Teholukema nousi erinomaiseen 36:een.

– Delaney onnistui ensimmäisessä sarjapelissään tosi hyvin. Hän on monipuolinen pelaaja, joka on sopeutunut hyvin meidän joukkueeseemme, toteaa Alun valmentaja Risto-Matti Rousku.

Alku oli lauantaina pitkään hankaluuksissa Vetoa vastaan, mutta käänsi kamppailun voitokseen ottelun jälkipuoliskolla lukemin 91–75. Alun toinen sarjaottelu on lauantaina vieraissa HyPoa vastaan. Alku lähtee Hyvinkäälle samalla kokoonpanolla kuin pelasi Vetoa vastaan, eli loukkaantumisista kärsineet Henna Salomaa ja Laura Saarinen ovat poissa vahvuudesta.

– Laura Saarinen harjoittelee pikkuhiljaa, mutta ei ole mukana HyPo-pelissä. Henna Salomaan kuntoutuminen vie pidemmän aikaa.

Alku pelaa seuraavan kotipelinsä reilun viikon päästä perjantaina 11. lokakuuta, jolloin ToPo saapuu Feeniksiin.

 

Miesten Korisliigan Viikon pelaajaksi Eurobasket.com nimesi Kouvojen Duke Sheltonin. Amerikkalaissentteri upotti 20 pistettä ja repi 14 levypalloa, kun kouvolalaisjoukkue kukisti helsinkiläisen Seagullsin 81–71. FL

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic