Urheilu Forssa/Jyväskylä

Hyvä alku kääntyi tappioksi: FoKoPo pehmeni Jyväskylässä

Kolmosten sihti hukassa, levypallopeli lepsua.
Arnold Fripp teki 26 pistettä FoKoPolle, mutta ei onnistunut puolustuksessa. Kuva: Tapio Tuomela
Arnold Fripp teki 26 pistettä FoKoPolle, mutta ei onnistunut puolustuksessa. Kuva: Tapio Tuomela

FoKoPo ei pystynyt kartuttamaan pistetiliään A-divisioonassa lauantaina Jyväskylässä. Koripoikien hyvä alku suli pelin edetessä ja korinalustoja hallinnut Jyväskylä Basketball Academy meni menojaan 88–62 (39–42) -voittoon.

FoKoPo osui pelin alussa tarkasti ja johti parhaimmillaan 9–20-pistein. Kotijoukkue JBA sai pian peliään kuosiin ja kavensi taukotilanteeksi 39–42.

– Startti peliin oli hyökkäysmielessä hyvä, upotimme avauspuoliajalla kakkoset maagisella 75 prosentin tarkkuudella. Kolmannella jaksolla JBA alkoi puolustaa aggressiivisemmin ja poimi meidän pelaajia ylhäältä. Emme saaneet siihen onnistumisia, ja JBA pääsi juoksemaan nopeita, kuvaili FoKoPon valmentaja Petteri Molenius pelin käännekohtaa.

FoKoPon levypallopeli oli lepsua ja kun heittopelikin puutui, JBA vei pelin jälkimmäisen puoliskon tylysti pistein 49–20.

– Molemmat amerikkalaispelaajamme olivat isoja pettymyksiä, vaikka Arnold Fripp teki sen 26 pistettä. He eivät pärjänneet puolustuksessa yhtään omille pelaajilleen, harmitteli Molenius.

JBA heitti FoKoPoa tarkemmin ja oli kingi levypalloissa. JBA poimi 59 levypalloa, kun FoKoPo sai kasaan vain 31 levyriä. Kolmen pisteen heitoista FoKoPo sai vain yhden sisään, 17 yritystä meni ohi.

FoKoPo on pystynyt ottamaan kahdeksasta pelistään vain yhden voiton. Viimeistä edellisenä majaileva FoKoPo saa seuraavan mahdollisuuden kartuttaa pistetiliään viikon päästä sunnuntaina, kun LoKoKo Bisons saapuu Feeniksiin.

U19-poikien valtakunnallisessa 1. divisioonassa Feeniks Basket taipui täpärästi 78–77 (43–39) Pussihukille Vantaalla. Seitsemästä pelistään kolme voittanut Feeniks Basket on sarjataulukossa kuudentena. FL

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic