Urheilu Forssa

Hyvä diili kaikille: Amerikkalaislaituri Fripp Jr. vaihtoi FoKoPosta mestarijoukkue Karhubasketiin

Arnold Fripp Jr. on ainakin loppukauden Karhubasketin pelaajia. Kuva: Tapio Tuomela
Arnold Fripp Jr. on ainakin loppukauden Karhubasketin pelaajia. Kuva: Tapio Tuomela

Forssan Koripojissa alkukauden pelannut amerikkalaislaituri Arnold Fripp Jr. on siirtynyt kevääksi kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneeseen Karhubasketiin Kauhajoelle.

Parimetrinen Fripp ehti pelata FoKoPon riveissä 15 ottelua, joissa hän kokosi 22,4 pisteen ja 9,3 levypallon ottelukohtaisen keskiarvon. Fripp oli A-divisioonan hännille juuttuneen FoKoPon paras pistemies.

– Arnold oli meillä pidetty pelaaja ja tärkeä palanen joukkuetta. Tämä siirto oli kuitenkin järkevä sekä meille että pelaajalle itselleen. Fripp pääsee Korisliigaan kaksi mestaruutta putkeen voittaneeseen joukkueeseen ja me taas saimme hänestä hyvän korvauksen siihen nähden, että sarjaa oli kuukausi jäljellä, kertoo Forssan Koripoikien valmentaja Petteri Molenius.

Karhubasket halusi Frippin riveihinsä vahvistaakseen joukkueen pitkää päätä. Korisliigassa kolmantena olevalla joukkueella on suunnitteilla myös toisen uuden laiturin hankinta.

Kahdella jenkillä jatketaan

FoKoPo jatkaa A-divisioonakautta kahdella jenkillä.

– Meillä on vielä viisi peliä sarjaa jäljellä. Tarkoituksena on antaa lopuissa peleissä peliaikaa niille nuorille pelaajille, jotka ovat jääneet tähän asti vähille minuuteille. Pyrintö-pelissä kaverit näyttivät jo osaamistaan, toteaa Molenius. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

3.4.2020

Uusimmat