Urheilu Jokioinen

Itä oli niukasti Länttä parempi D-nuorissa: Voitot menivät 2–1 Jokioisilla

Jokioisilla hyvä tunnelma läpi kolmen arvo-ottelun.
Koetus Junioreiden Emma Virtanen pelasi Lännen joukkueessa D-tyttöjen Itä-Lännessä Jokioisilla. Kuva: Lassi Puhtimäki
Koetus Junioreiden Emma Virtanen pelasi Lännen joukkueessa D-tyttöjen Itä-Lännessä Jokioisilla. Kuva: Lassi Puhtimäki

Itä oli täpärästi Länttä parempi Jokioisilla sunnuntaina pelatussa D-nuorten Eteläisen alueen Itä-Länsi-tapahtumassa. Itä voitti otteluista tyttöjen ottelun ja poikien kilpasarjan lukemin 2–0, Länsi oli parempi poikien pelisarjassa jaksovoitoin 2–0.

Ennen viimeisenä pelattua poikien kilpasarjaa voitot olivat arvo-otteluissa 1–1. Vaikka päätöskamppailu meni Idälle 2–0, oli se erittäin tasainen, kun jaksot päättyivät juoksuin 2–1 ja 3–2.

– Tiukka peli, josta keli teki vähän nihkeän molemmille. Taso ei nyt päätä huimannut, totesi tapahtuman järjestäneen Koetus Junioreiden junioripäällikkö Ari Kenttäaho, joka toimi kilpasarjassa Lännen pelinjohtajana.

Aurinkoinen, mutta kylmä ja tuulinen sää vei pelistä suurimmat hienoudet. Sekä sisällä että ulkona nähtiin kuitenkin hyvää junnupesistä, jossa Itä oli niukasti vahvempi.

– Ei tässä isoa eroa joukkueilla ollut, peli olisi voinut kääntyä kummalle vaan.

Lännen joukkueessa pelasivat Koetus Junioreista Santtu Ilola, Perttu Kenttäaho ja kakkospalkinnon pokannut Nestori Laaksonen. Humppilan Veikoista Lännessä pelasivat Vikke Virtanen ja Aleksi Vedenpää.

Poikien pelisarjassa Lännessä olivat mukana Junioreista Rasmus Lintula ja Elias Mäntyvaara ja tyttöjen pelissä Emma Virtanen.

Onnistunut tapahtuma

Itä-Länsi-tapahtuma sujui hyvin ja yleisöäkin oli mukavasti lehtereillä läpi pitkän päivän.

– Porukkaa oli hyvin ja tunnelma pysyi korkealla. Onnistunut tapahtuma, Kenttäaho sanoi.

Itä-Länsi ei vielä päättänyt Koetus Junioreiden poikien pelejä, vaan seuraavaksi joukkue suuntaa Joensuuhun kamppailemaan D-poikien lopputurnauksessa.

– Ilomielin lähdemme sinne pelaamaan ja haastamaan Superpesispaikkakuntien joukkueita. FL

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic