Urheilu

Jokioinen juniorit jäi pisteittä Turussa

Toisen jakson hyvä taistelu jäi laihaksi lohduksi.
Ville Kallio löi toisella jaksolla Tomi Lehtosen kotiin, mutta se ei pisteille riittänyt. Kuva: Lassi Puhtimäki
Ville Kallio löi toisella jaksolla Tomi Lehtosen kotiin, mutta se ei pisteille riittänyt. Kuva: Lassi Puhtimäki

Jokioisten Koetus junioreiden vierasottelu Turkua vastaan oli kovin kaksijakoinen ja jätti jokioislaisille happaman maun suuhun. Punapaidat joutuivat poistumaan Turusta tyhjin käsin.

Ensimmäisellä jaksolla Koetusta vietiin kuin tuliaisnyytiä. Kotijoukkue takoi kuusi juoksua lyöneen ja kaksi tuoneen Mikko Hissan johdolla taululle lukemat 10-1. Koetuksen ainoan löi ykköspalkinnolla muistettu Jerry Villa ja toi Ville Haapamäki.

– Vastustaja löi ensimmäisellä jaksolla hyvin, muttei ihan noin hyvin, kertasi junioreiden pelinjohtajana toiminut Petri Lehtonen.

Toiselle jaksolle Koetus ryhdistäytyi ja sillä oli paikka ottaa jaksovoitto. Ville Kallion merkattu lyönti oli painua kakkospuolelta läpi, mutta lopulta tilanteesta syntyi vain Tomi Lehtosen tuoma juoksu, joka meinasi sekin tuoda junioreille jaksovoiton.

Kolmannen tasoittavalla kentän hahmo Mikko Hissa löi takaa läpi ja Heikki Kaskiluoto tuli kotiin. Kun Koetus ei saanut neljännessä vuoroparissa juoksua aikaiseksi, kaksi pistettä jäi turkulaisille.

– Eipä tästä pelistä paljon kerrottavaa ole. Toiselle jaksolle ulkopelimme parani, mutta sisäpeli oli läpi ottelun kauden huonointa. Nuoriso ei ollut pelipäällä, mikä harmittaa, koska näitä pelejä pitäisi voittaa, Lehtonen harmitteli.

Koetus oli liikkeellä melko junioripitoisella joukkueella, kun riveistä puuttuivat muun muassa Teemu Mäntyvaara ja Mikko Laiho.

Junioreiden seuraava peli on 24. heinäkuuta, jolloin Jokioisille saapuu Ikaalinen. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.8.2020

Fingerpori

comic