Urheilu Jokioinen

Junioreilla keskiviikkona pakkovoiton paikka Ikaalista vastaan

Mikko Laiho palaa kokoonpanoon, Teemu Mäntyvaara on edelleen sivussa.
Kokoonpanoon palaavalta Mikko Laiholta odotetaan tehoja Ikaalista vastaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kokoonpanoon palaavalta Mikko Laiholta odotetaan tehoja Ikaalista vastaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Jokioisten Koetus Junioreiden kausi Suomensarjan etelälohkossa jatkuu tänään kotiottelulla Ikaalista vastaan. Peli on junioreille kauden toistaiseksi tärkein, sillä käytännössä vain kolmen pisteen voitto pitää yllä edes jonkunlaiset haaveet neljän joukkoon ja pudotuspeleihin pääsystä, kun pelaamatta on viisi ottelua.

Loimaa on jo mennyt menojaan lohkon kärkipaikalla, PunaMustat, Hyvinkää ja Ikaalinen ovat kaikki 21 pisteessä ja menossa pudotuspeleihin. Junioreilla on koossa 9 pistettä.

– Tavoittelemme edelleen paikkaa neljän joukossa ja siihen tarvittaisiin pisteitä, käytännössä kolmen pisteen voitto. Joka tapauksessa haluamme pelata hyvän loppukauden ensi kautta ajatellen, kertoo pelinjohtajana vielä tässä ottelussa Ari Kenttäahoa tuuraava Petri Lehtonen.

Koetuksen tilannetta vaikeuttaa kokeneen Teemu Mäntyvaaran poissaolo. Mäntyvaaralla on työkiireitä ja lisäksi hän palautuu Kenttäahon tavoin kahdesta junnuleiristä, joita kaksikko oli heinäkuussa vetämässä. Myös Jerry Villa on tästä ottelusta poissa. Armeijamiehistä Paavo Kallio on estynyt, mutta Ville Nieminen ja Nestori Kalliomäki ovat mukana. C-ikäiset ovat tämän viikon pesäpalloleirillä Hyvinkäällä.

– Etenkin Teemu olisi tärkeä lenkki, mutta laajuuttahan meillä on, ja kyllä tässä kilpailukykyinen joukkue saadaan aikaan, Lehtonen sanoo.

Lehtosen tietojen mukaan Ikaalinen saa tähän otteluun mukaan kaksi Jokioisilta tuttua pelaajaa. Manse PP otti Juho Ammesmäen ja Topi Moision takaisin riveihinsä, mutta he pelaavat Mansen farmijoukkue Ikaalisissa ainakin tässä ottelussa. Farmisopimuksen myötä Manse voi käyttää pelaajia joko omissa riveissään tai farmijoukkueessa.

Jokioinen Junioreilla on 11 pelatun ottelun jälkeen 9 pistettä. Koetuksella 10 ottelun jälkeen 7 pistettä ja se on tällä hetkellä putoajan paikalla.

– Lohkon viimeinen putoaa Maakuntasarjaan, mutta Suomensarjassa on sen verran vajausta, että paikan siellä saa anomalla, Lehtonen tietää. FL

Uusimmat

Näkoislehti

5.7.2020

Fingerpori

comic