Urheilu Forssa

Kaisan tamma ylivoimainen Pilvenmäen korvapuustiraveissa

Kaisa Mikkola ohjasti ensimmäisessä lähdössä Stonecapes Rococon voittoon. Kuva: Tapio Tuomela
Kaisa Mikkola ohjasti ensimmäisessä lähdössä Stonecapes Rococon voittoon. Kuva: Tapio Tuomela

Pilvenmäen korvapuustiravien ensimmäinen lähtö latistui lievästi kun neljä valjakkoa oli jäänyt pois. Moinen tiesi myös sitä, että radalla kirmasi lähdössä vain kahdeksan naisohjastajien luotsaamaa valjakkoa.

Lopputulokseen asialla ei suurta merkitystä kuitenkaan ollut, sillä lähtö oli Stonecapes Rococon näytöstä. Kaisa Mikkolan ohjastama ja valmentama tamma avasi suvereenisti 13,5-kyytiä ja piti kilpasiskot loppuun asti selkeästi takanaan.

Day Credit nappasi kakkosen ennen Hila´s Manolitoa, mutta varsin etäälle ne voittajasta jäivät.

T4-peliä pelattiin Pilvenmäellä reilulla 30 000 eurolla ja heti kärkeen saatiin pikkuyllätys kun Olli Koivunen ohjasti Mystic Powerin varmaan voittoon ennen jättipaukkua hakenutta Bewitch Boyta.

Suosikki Notable sai niin raskaan reissun, että neljättäkin sijaa voidaan pitää hyvänä.

Piirron Tuisku oli toisen kohteen suosikki ja tittelinsä arvoinen. Tiukalle se kuitenkin joutui, sillä Kipinä Rols ja Annan pistivät ryhdikkääsi hanttiin.

Ari Moilanen otti pakollisen T4-voittonsa Pilvenmäeltä Alws Lilyllä, mutta tähän mies tarvitsi taidon lisäksi myös kohtuullisen määrän tuuria. Moilasen ajokki oli nimittäin vielä loppukaarteessa sellaisessa paketissa, että voitonhaaveita ei miehellä juurikaan ollut. Mutta ensin aukesi latu johtavan takaa toiselle, sitten löytyi väylä sisäradalta ja enempää valjakko ei tarvinnut. Uphouse Ace oli reippaalla esityksellä kakkonen.

Ja kun Moilanen pääsi vauhtiin, niin tulihan sieltä heti perään toinenkin ykkönen. Catahecassa Zestin taulu ei hirmuisia luvannut, mutta kun heppa pyyhkäisi päätöspuolikkaan 11,5, niin voitto oli yllättävän lisäksi myös selvä. Peter Lindroos siivitti Speak Of The Devilin kakkoseksi.

Nelkku nousi lukemiin 343,66, kaksarikerroin 146,21 ja troikka peräti 8 159,90, joten ihan pohjahevoset eivät lähdössä juhlineet. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

2.7.2020

Fingerpori

comic