Urheilu Forssa

Kaksi suosikkia, kolme ylläriä Pilvenmäellä

Avauslähdön voitto meni Maltalle, kun Mario Spiteri ohjasti Contro Venton voittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki
Avauslähdön voitto meni Maltalle, kun Mario Spiteri ohjasti Contro Venton voittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen tiistainen T5-peli oli vähintäinkin pikkuvaikea, vaikka kaksi suosikkia pitikin.

Illan vakuuttavin voittaja oli T5-pelin avauksessa juossut Willow Pride, joka vetäisi täyden matkan puolihuolimattomasti 13,0 lepattaen viimeisen puolikkaan 10,5.

– Laukka oli lähdössä lähellä, mutta lopussa tamma lähti iloisesti alta pois, analysoi Mika Forss hevosensa esitystä.

Toisessa lähdössä tapahtui paljon ennen kuin voittaja julistettiin. Ykköseksi ravasi Ari Moilasen luotsaama Hissun Mahti ennen Y.P. Sonia ja Laval Rolsia. Voittoaika oli 30,8.

Jeroen Van Craen ohjasti seuraavan lähdön voiton vain reilut kaksi prosenttia pelatulla Shadow Pro Mcqueenilla. Ruuna on myös Van Craenin omistuksessa, joten voitto maistui sitäkin makeammalta.

– Otettiin ruunalta kengät pois ja nyt ravi kävi ihan niin kuin pitikin. Kapasiteettia tällä riittää kovempiinkin koitoksiin, joten ihan mukavalta näyttää, ”Jere” selvitti.

Lämminveristen kolmen kierroksen koitos päättyi lopulta suosikki Selene Lunen selvään voittoon, vaikka tamman moottori käynnistyikin kunnolla vasta viimeisen kierroksen alkaessa.

Teevitosen eniten pelattu menijä oli päätöskohteen So Long Suckers ja kaikki näyttikin sen kohdalla helpolta kun piikkipaikka irtosi suosiolla eikä matkallakaan tarvinnut revitellä.

Loppusuoralla ruuna ei lopulta karannutkaan vaan jäin kakkoseksi kun takasuoralla kiriin lähtenyt Argenteuil kiri vakuuttavasti ohi.

T5-peliä pelattiin 82 800 eurolla ja oikein rivinsä laatineet palkittiin 425,79 euron voitto-osuudella.

Fingerpori

comic

Näkoislehti

29.3.2020

Uusimmat