Urheilu

Kaukalossa kolisee – Mutta suhiseeko mättäillä?

Kuva: -
Kuva: -

Nimittäin tiistaista alkaen kun Forssan päähalliin aletaan pystyttää joustavia laitoja, joilla toivon mukaan sitten eliminoidaan kaikki mahdolliset vammat.

Krampilla ei ole tarkkaa tietoa siitä ketkä hommaa hoitavat, mutta ammatti-ihmisiä lienevät kun kaiken pitäisi olla kunnossa jo torstaina. Voisiko olla, että Palloseura julkistaisi samaan syssyyn myös viimeiset pelaajasopimukset, jotta Matkussakin voitaisiin jälleen hengittää vapaammin.

Naisten koriksessakin on tapahtunut sen verran, että liitolta on tullut tieto siitä koska sarja käynnistyy.

Kramppi vaan on jostain syystä epäileväinen koko sarjan suhteen, sillä joukkueet ovat ilmoittaneet pelaajasopimuksistaan kovin niukasti eikä esimerkiksi Vimpelistä ole kuulunut vielä mitään.

Sen Kramppi tietää ihan varmasti, että Alku neuvottelee sen kuin ehtii. Tilanne vain lienee niin, että oikein suuria kaloja vesissä liikkuu varsin niukalti ja niistä harvoista käydään kohtalaisen kovaa kädenvääntöä.

FoSussa tuntuu olevan kaikki hyvin niin kentällä kuin taustoillakin. Viime viikonvaihteessa nimittäin juhlittiin 30 vuoden yhteistä taivalta, jossa isäntä oli kuitenkin nakitettu hellan ja pöydän väliin. Selvisi kuitenkin hienosti.

Pyöräily on villinnyt yhä useammat forssalaiset. Viimeisimpiä fillarointiin retkahtaneita on Raunion Matti, joka ajelee uudenkarhealla läskipyörällään alueen lukuisia kulttuurikohteita ihastellen. Ja tekee sen joka päivä.

Kurikan Esa on pyörien suhteen Mattia fillareitten suhteen Mattia muutaman vuosikymmenen edellä, mutta ihan uusi maastopyörä hänenkin talliinsa jokin aika sitten ilmestyi.

Esa on luontoihminen jos kuka, mutta tavoitteita hänelläkin piisaa. Lähiajan tärkein on se, että kuluvan kesän aikana pitää lähialueelta löytää sadas laavu ja paistaa siellä makkara.

Nyt kun vilahdettiin luontoon, niin jatketaan vielä pikkuisen. Marjat kypsyvät jopa niin, että vadelmia alkaa olla enemmän maassa kuin pensaassa.

Mustikkapaikoissa käy hirmuinen suhina, mutta vielä riittää poimittavaa. Maanantaina mättäillä vieraili yksi kolmen sukupolven joukkue, joista nuorimmainen ansaitsee kehut kun ei rutissut kertaakaan eikä näprännyt edes puhelinta. Keräsi sen sijaan mustikoita.

Kanttarelli ei vain jostain syystä ainakaan Krampin vanhoissa paikoissa nouse, joten niitä täytyykin ihastella enempi iltapäivälehtien sivuilla ja facebookissa.

Eräällä sähköisellä ravipalstalla keskusteltiin äskettäin aiheesta ”komeimmat ravimiehet” ja mehän pärjättiin siinä hyvin. Paikallisista komistuksista ääniä saivat Iivarit Ingves ja Nurminen eikä Mäkelän Villeäkään unohdettu.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic