Urheilu Jokioinen

Koetukselle toinen peräkkäinen suurinumeroinen tappio

Koetukseen palannut Oskari Friman palkittiin kotijoukkueen parhaana pelaajana. Kuva: Lassi Puhtimäki
Koetukseen palannut Oskari Friman palkittiin kotijoukkueen parhaana pelaajana. Kuva: Lassi Puhtimäki

Jokioisten Koetus kärsi toisen peräkkäisen suurinumeroisen tappion pesäpallon miesten Suomensarjassa. Sunnuntaina tuli kyytiä sarjakärki Loimaalta ja keskiviikkona Hyvinkää kävi hakemassa täyden pistepotin Jokioisilta.

Avausjakso oli melkoista vierasjoukkueen pommitusta. Hyvinkää takoi kolmeen vuoropariin 13 juoksua, kun Koetus ei saanut yhtäkään. Kapellimestarina hääri komean kunnarin ajolähtötilanteessa pamauttanut Eeli Jaakkola.

Neljännessä vuoroparissa Koetus pääsi kaunistelemaan numeroita, kun se teki peräti kuusi juoksua. Jokeri Jouni Haanpää löi ajolähtötilanteessa kunnarin, mutta se oli kotijoukkueen kannalta laiha lohtu. Jakso kirjattiin vieraille 6-14.

 

Toisella jaksolla vieraiden lyöntimylly tasoittui, mutta vastaavasti Koetus ei saanut aikaan juoksuakaan. Joosua Rättö löi ensimmäisessä vuoroparissa kahden juoksun arvoisen kunnarin ja se käytännössä riitti vieraille.

Kolmostilanteiden osalta peli ei näyttänyt niin synkältä kuin juoksujen. Koetus loi 11 kolmostilannetta, Hyvinkää 26, joten melkoisella onnistumisprosentilla vieraat juoksujaan tekivät.

Koetuksen pelijohtaja Jani Salmi oli luonnollisesti pelin jälkeen allapäin.

– Kaveri löi hyvin, mutta meillä oli samaa ongelmaa kuin koko kauden, ei saatu palloja kiinni.

Koetus on saanut kahteen viimeiseen peliin kokoonpanoon 11 miestä. Salmi toivoo, että Haminan edustuksen kokoonpanoon palanneet Jere Heikkilä ja Isto Kauppinen olisivat käytettävissä lauantaina PunaMustia ja ensi viikon torstaina paikallisottelussa Jokioisten Koetus Junioreita vastaan.

Oskari Friman palkittiin kotijoukkueen parhaana, Haanpää sai kakkospalkinnon. Yleisöä Jokioisten pesäpallokentän lehtereillä oli 120. FL

 

Uusimmat

Näkoislehti

10.7.2020

Fingerpori

comic