Urheilu

Koetus jäi pisteittä Järvenpäässä

Koetus ja Järvenpää kohtasivat edellisen kerran kauden avauspelissä toukokuussa Jokioisilla.

Koetukselle ei jäänyt perjantaiselta Järvenpään-retkellä mukaan kuin kokemusta ja muistoja. Isäntäjoukkue Kinnarin Pesis oli molemmilla jaksoilla parempi, mutta helpolla se ei kolmea pistettä ottanut.

Etenkin toisella jaksolla Koetus pisti hyvin kampoihin ja kävi johdossakin kolmannessa vuoroparissa. Järvenpään rutiini ratkaisi lopulta ja kukkona tunkiolla hääri neljä juoksua lyönyt Riku Tainio.

 

Pelin alku oli murheellinen Koetukselle, kun kotijoukkue löi kolme juoksua. Koetus nousi vielä juoksun päähän, mutta harhaheitolla ja Tainion lyönnillä syntyneet juoksut ratkaisivat jakson.

Toinenkin jakso alkoi jokioislaisilta heikosti, kun kotijoukkue meni kahden juoksun johtoon. Kolmannen aloittavalla toiveet nousivat, kun Jere Heikkilä löi Niko Markkulan kotiin, Joona-Tapio Mattila kotiutti Heikkilän ja vielä Kosti Kaunismäki kotiutti Valtteri Heikkolan.

Tasoittavalla isännät nousivat tasoihin ja Tainion kahdella onnistumisella vielä kahden juoksun keulaan. Neljännen aloittavalla ei Koetus juoksujen makuun päässyt.

Keotuksen tehokkain oli saldon 1+2 kerännyt Jere Heikkilä.

Koetuksen pelinjohtaja Jani Salmi harmitteli viimeistelyn ontumista ja ulkopelin virheitä.

– Meillä oli mahdollisuuksia voittaa kumpikin jakso, mutta annoimme ensimmäisellä neljä ja toisella jaksolla kaksi juoksua. Silloin on vaikea voittaa pelejä. Loimme kyllä hyvin tilanteita, kolmostilanteetkin menivät tasan, mutta ei onnistuttu ratkaisupaikoissa, Salmi niputti pelin.

Koetuksen seuraava peli on 10. heinäkuuta Jokioisilla, vastaan tulee Ikaalinen. FL

 

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic