Urheilu Jokioinen

Koetus Juniorit tuplasi pistesaldonsa kauden toisella voitolla

Otakoppi taipui vasta superissa.
Ottelun supervuoroparissa ratkaissut Ville Nieminen pokkasi Junioreiden ykköspalkinnon. Kuva: Tapio Tuomela
Ottelun supervuoroparissa ratkaissut Ville Nieminen pokkasi Junioreiden ykköspalkinnon. Kuva: Tapio Tuomela

Koetus Juniorit otti kauden toisen voittonsa, kun joukkue kaatoi supervuoroparin jälkeen espoolaisen Otakopin jaksoin 2–1 (2–0, 2–9, 3–0). Samalla Suomensarjan lohkonsa hännillä oleva joukkue tuplasi pisteensä neljään.

– Taas oli viihdettä koko rahan edestä, viittasi Junioreiden pelinjohtaja Petri Lehtonen otteluun, joka venyi joukkueen yhden huonon ulkopelivuoron takia supervuoroon.

Koetus Juniorit oli toisen jakson avausvuoroparia lukuun ottamatta kuskin pukilla. Muutama herpaantuminen vei taas mahdollisuuden täyteen kolmen pisteen pottiin.

– Olimme koko ajan pelin päällä, mutta näköjään meille tulee aina se yksi huono vuoropari, jossa keskittyminen hajoaa. Meillä on vielä kaksi ottelua aikaa pelata tällä kaudella se ehjä peli, totesi Lehtonen.

Kumura yllätti

Juniorit pelasi hyvän avausjakson, jossa se jätti tarkalla ulkopelillä vieraat juoksuitta. Junnujen jaksovoiton tuoneet juoksut löi konkari Teemu Mäkinen.

Tauolta Otakoppi tuli täynnä puhtia, kun taas Juniorit taisi luulla pelin olevan jo hanskassa. Otakoppi loi heti ajotilanteen ja puhkaisi kakkoskopparin yllättäneellä kumuralla takakentän. Tuloksena oli neljä juoksua, mikä vei Junioreiden pelistä parhaan puhdin.

Kun jokioislaisten takaa-ajo jäi näkemättä, voitto haettiin supervuorosta. Siihen Juniorit kokosi itsensä, ja nyt oli Ville Niemisen vuoro puhkaista takakenttä. Tuloksena oli kunnari ja kaksi tavallista, mikä oli liikaa Otakopille.

Seuraavaksi Koetus

Juniorit kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi keskiviikkona paikallisvastustaja Koetuksen.

– Lähdemme siihen otteluun kuin mihin tahansa peliin. Tärkeintä on oman pelin kehittäminen ja nuorten pelaajien ajaminen sisään, Lehtonen totesi. FL

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic