Urheilu Jokioinen

Koetus katkaisi viiden pelin tappioputkensa

Kahden pisteen voitto ei nostanut jumbosijalta.
Koetuksen kauden tehokkain lyöjä Juho Ammesmäki keräsi nyt kaksi kotiutusta. Kuva: Tapio Tuomela
Koetuksen kauden tehokkain lyöjä Juho Ammesmäki keräsi nyt kaksi kotiutusta. Kuva: Tapio Tuomela

Jokioisten Koetus katkaisi viiden pelin tappioputkensa pesäpallon Suomensarjassa, kun se voitti kotipelissään etelälohkon kakkosena olevan Ikaalisten Tarmon supervuorossa 2-1 (7-6, 0-3, 3-1).

Kahden pisteen voitto ei nostanut Koetusta sarjataulukon hänniltä, mutta ero edellä oleviin kutistui yhteen pisteeseen.

Pelissä oli vahva manselaissävy, kun Ikaalisilla oli viisi ja Koetuksellakin kaksi peluria Mansen ykköspesismiehistöstä.

Ikaalinen otti ensimmäisellä jaksolla ohjat kierrätettyään heti ensimmäisessä vuorossa kolme miestä kotiin.

Vieraat hallitsivat jaksoa, jossa Koetus tuli viimeisen jakson tasoittavalle 2-6 tappiotilanteessa. Koetuksen kiri oli kuitenkin komea, kun se paukutteli jatkuvalla ajolähtöpainostuksella viisi juoksua, jotka käänsivät sille jaksovoiton 7-6.

Toinen jakso oli Koetukselta vaisu. Ikaalisilla oli helppo homma voittaa se 3-0 ja venyttää ratkaisu supervuoroon.

Siinä Koetus taas piristyi ja meni 3-0 johtoon. Ikaalinen ei saanut aikaan kuin yhden kavennuksen ja näin Koetus pääsi juhlimaan voittoa ensi kertaa sitten toukokuun.

Koetuksen tehokkaimpia olivat jokerilyöjä Jere Heikkilä kolmella kotiutuksella ja Juho Ammesmäki sekä Kalle Lehtonen kahdella pinnalla.

– Tämä oli meille mahtava ja todella tärkeä voitto. Toivottavasti tästä lähtee peli sujumaan, iloitsi Koetuksen pelinjohtaja Jani Salmi.

– Ensimmäisen jakson loppukiri oli meiltä tämän kauden parasta peliä. Toinen jakso oli vaisumpi, mutta superissa löytyi taas hienosti tehoa, Salmi hehkutti. FL

Uusimmat

Näkoislehti

26.5.2020

Fingerpori

comic