Urheilu Espoo

Koetus moukaroi komean vierasvoiton Espoossa

Otakoppi ei aina ottanut koppia, kun vieraat paukuttelivat 19 juoksua.
Koetuksen Ville Harju keräsi Espoossa komeat tehopisteet 1+4/5. Kuva: Lassi Puhtimäki
Koetuksen Ville Harju keräsi Espoossa komeat tehopisteet 1+4/5. Kuva: Lassi Puhtimäki

Jokioisten Koetus otti suomensarjakauden ensimmäisestä vieraspelistään vakuuttavan voiton, kun se kukisti espoolaisen Otakopin 2-0 (5-4, 12-2).

Nousijajoukkue Otakoppi pysyi ensimmäisen jakson Koetuksen kannoilla.

Koetus käänsi ensimmäisessä vuorossa 1-0 kotijohdon 2-1 edukseen.

Koetus löi kaikkiin kolmeen vuoroon juoksun tai kaksi ja johti ennen viimeistä vuoroa 5-2. Jere Haaviston kunnari ja tavallinen nostivat isännät juoksun päähän, mutta ei sen lähemmäs.

Otakoppi aloitti toisenkin jakson Haaviston juoksulla, mutta Koetus ratkaisi pelin toisessa vuorossa seitsemällä juoksulla. Ville Harju täräytti ykköstilanteessa kunnarin ja kaksi juoksua ja toi vielä tuplajuoksun, jolla vierasjohto kasvoi 5-1:een.

Koetus kaunisteli voittolukemiaan vielä kahdessa viimeisessä vuorossa yhteensä viidellä juoksulla.

Harjulle kymmenen tehopistettä

Nelosena lyönyt Harju keräsi tehot 1+4/5. Myös Konsta Lehtola löi kunnarin, yhden tavallisen ja toi viisi juoksua. Antti Hampori iski jokerina kolme juoksua. Kärjessä Jere Handolin toi kolme, kuten myös Mika-Matti Heinonen.

– Löimme hyvin jo ensimmäisellä jaksolla, mutta kotijoukkue teki loistotorjuntoja ja myös löi itse hyvin. Toisella jaksolla jatkoimme hyviä lyöntejä ja eroa alkoi tulla, kertasi Koetuksen pelinjohtaja Mika Lehto. FL

Uusimmat

Näkoislehti

8.7.2020

Fingerpori

comic