Urheilu

Koivunen kunkkuna Ypäjällä – Moukarikin kaarsi turvallisesti Forssassa

Koivusen Harri on aina ollut urheilumiehiä, mutta kaikkien suurimpiin saavutuksiin kaveri tuntuu yltävän noin 50 vuoden välein.

Kaikki paikalliset keilaihmiset muistavat edelleen hyvin kun Harri tekaisi vanhassa hallissa täydet 300 pistettä eli tuloksen, johon kaikki harrastajat tähtäävät, mutta harvat pääsevät.

Viikonvaihteessa Koivunen kunnostautui Ypäjän viheriöllä, kun väylällä 11 draiveri heilahti sen verran tehokkaasti ja tarkasti, että pallo löytyi kupista. Vaikeusastetta suorituksessa oli riittämiin, sillä kyseessä oli ylämäki ja matkaa määränpäähän 140 metriä.

Nyt kun Harri on selättänyt kaksi pelimiehen unelmaa, niin mies miettiikin varmasti kuumeisesti mistä löytyisi se kolmas.

Forssassa valittaneen alkuvuodesta varmasti jälleen parhaita urheilijoita ja mikäli sellainen kategoria löytyy kuin nopeimmin kehittynyt, niin Krampilla olisi ehdotus.

Salinin Jussi on nimittäin jokunen viikko sitten aloittanut frisbeegolfin peluun ja pistää jo veteraaneiksi luokiteltuja lajin harrastajia kuokkaan harva se päivä. Muutama päivä sitten Talsoilan pelipaikalla tehty holari puistattaa kanssakilpailijoita edelleen.

Paikallinen juniorityö sai viikonvaihteessa uusia sulkia hattuihinsa kun menestystä tuli niin tyttöjen koriksessa kuin poikien salibandyssäkin. Tytöt hakivat turnausvoiton Espoosta ja Ainolle irtosi paikka all-starsissa.

FoSun C-pojat pelasivat erinomaisen viikonlopun kotihallissaan ja vaikka niukkaakin niukempi tappio päätösmatsissa tulikin, niin ensi viikonvaihteessa yritetään uudelleen ja tie on auki ties minne.

Pörssissä lentää moukari eikä kukaan ole saanut lekaa vielä niin kauaksi, että sitä ei olisi löydetty. Rasilan Janne on kuitenkin ollut omasta mielestään lähellä. Moukari on joka tapauksessa lennellyt voittopuolisesti täysin turvalliseen suuntaan, joten siinä mielessä uusia heittomesta puolustaa paikkaansa.

Pilvenmäellä juostaan niin perjantaina kuin lauantainakin ihan oikeat ravit kun ratkotaan niin Valtikan kuin Specialinkin paremmuuksia.

Kisa ylitse muiden on monien mielestä kuitenkin Pilvenmäen Maraton, jonka historiasta löytyy useitakin unohtumattomia suorituksia. Varsinkin silloin radalla oli jatkuva säpinä kun välikilometrien voittajia muistettiin ihan setelirahalla.

Lähtöviivalle ilmestyy tusinan verran suomenheppoja, jotka eivät välttämättä ole kaikkein nopeimpia, mutta eivät myöskään laske kierroksia. Kymppitonnin ykkönen kiinnostaa varmasti kaikkia.

Uusimmat

Fingerpori

comic