Urheilu Forssa

Forssan Kokoomus perää yhdenvertaisuutta eri urheilulajien ja seurojen kohteluun

Jääkiekon ohella muutkin lajit, kuten salibandy, kaipaavat Forssassa kaupungin tukea.

Joustokaukaloa kannattanut Forssan Kokoomuksen valtuustoryhmä jätti maanantaina kaukalopäätöksen jälkeen valtuustoaloitteen, jolla se perää yhdenvertaisuutta eri lajien ja seurojen kohteluun Forssassa. Aloitteen tekijät edellyttävät, että kaupunki ryhtyy välittömiin toimenpiteisiin Forssan Naisvoimistelijoiden ja Forssan Suuppareiden tilaongelmien ratkaisemiseksi sekä FJK:n jalkapalloilijoiden ruohokenttien kunnostamiseksi.

Aloite toteaa, että harjoittelu- ja harrastusolosuhteissa on eri lajien ja urheiluseurojen välillä kaupungissamme suuria eroja. Tämä epätasa-arvo on noussut aloitteen mukaan viime vuosina yhä vahvemmin esiin, kun kustannukset ovat nousseet, harrastajamäärät vähentyneet ja taloudelliset resurssit seuroissa ovat tiukat.

Lisäksi aloitteen tekijät edellyttävät, että kaupungin liikuntatoimi toteuttaa selvityksen kaupungin liikuntatilojen käytöstä, tilojen soveltuvuudesta eri lajien tarpeisiin, salivuorojen jaon perusteista, harrastajamääristä, kehittämistarpeista, harrastajakohtaisista kustannuksista, eri lajien ja seurojen tukemisesta suoraan ja välillisesti sekä suunnitelman siitä, miten eri lajien ja seurojen välistä yhdenvertaisuutta kehitetään. FL

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic