Urheilu Forssa

Koppavia kaksareita Pilvenmäen raveissa

Timo Tuominen ohjasti Metsärinteen Rambon toisen lähdön voittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki
Timo Tuominen ohjasti Metsärinteen Rambon toisen lähdön voittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan perjantairaveissa juhlittiin isoilla kertoimilla, vaikka pelivaihdot jäivätkin normaalille kakkosravitasolle.

Ihan kunnon totopommi jysähti kolmanteen lähtöön kun alan pitkäikäinen yrittäjä Jorma Ruokonen karautti omistamallaan ja valmentamallaan 5-vuotiaalla Montales-nimisellä ruunalla ykköseksi ennen toista yllättäjää Royalty Diamondia.

Kotiradan Zagat kirmasi tapahtumarikkaalla loppusuoralla kolmanneksi ja lähtön troikkakerroin nousi lukemiin 5 083,40 eikä kaksarikaan ollut kuin runsaat 600 ja voittajakerroin hipoi sataa.

Seuraavassa lähdössä kaksarikertoimeksi saatiin Ari Moilasen ohjastama Shagrath ennen Sparkling Milea. Indikaattoritaulu hehkui parille lukemaksi 281,63.

Illan ensimmäisenä lähtönä ajettu 2-vuotiskisa oli Sahara Kellyannen soolo. Tamman ei tarvinnut juosta hetkeäkään tosissaan, mutta muut jäivät siitäkin huolimatta kymmenien metrien päähän.

Teenelosta Pilvenmäellä pelattiin 27 710,40 euron edestä.

Ensimmäisen kohteen korkkasi Emma Väreen luotsaama Millstone´s Vivid ennen Denver Broddea. Tauolta palanneen Mr Big Starin veto katkesi takasuoran lopussa.

Toisen T4-koitoksen etevin oli suosikki Treasure Of Pirate ennen Cool Typea ja Fiona Norria.

Kolmannessa kohteessa mitalikolmikko tuli paalulta kun Jamas Viljo ehti tikulle ennen Hissun Mahtia ja Bietroa. Nelosen arvo kolmen lähdön jälkeen lukemissa 17,45.

Ihan karkkirahoihin ei nelosen voitto-osuus kuitenkaan jäänyt, sillä päätöskohteen voittanut Capercaillie Cock hinasi voitto-osuuden numeroihin 377,60. Ruunaa ohjasti Antti Veteläinen ja valjakko oli maalissa ennen suosikkikaksikkoa Notable – Mika Forss. FL

Uusimmat

Näkoislehti

31.5.2020

Fingerpori

comic