Urheilu Ypäjä

Koronakriisi siirtää myös kenttäratsastuksen PM-kilpailut Ypäjän Hevosopistolta kesältä 2020

Jo viides PM-kisaperuutus tältä suvelta.
Ypäjällä ei kisata tänä kesänä kenttäratsastuksen PM-mitaleista. Kuva: Christoffer Enckelman
Ypäjällä ei kisata tänä kesänä kenttäratsastuksen PM-mitaleista. Kuva: Christoffer Enckelman

Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Ypäjän Hevosopiston oli tarkoitus järjestää kesällä 2020 viiden eri ratsastuksen lajin PM-kilpailut Ypäjällä. Aiemmin koronavirustilanteesta johtuen peruuntuivat sekä este-, koulu- ja pararatsastuksen että vikellyksen PM-kilpailut. Myös kenttäratsastuksen PM-kilpailut siirtyvät kesältä 2020.

– Poikkeustilanteessa olemme raskain mielin tehneet päätöksen, että Hevosopisto ei järjestä kenttäratsastuksen PM-kilpailua tänä vuonna, Hevosurheilun valmennuskeskuksen johtaja Pirkko Herd kommentoi.

– Korona-kevään aiheuttamat kerrannaisvaikutukset Hevosopiston toimintaan ovat niin merkittävät, että kilpailujen järjestäminen ei ole Hevosopistolla mahdollista PM-kilpailujen arvoisella tavalla. Olemme panostaneet hevosurheilualueisiin ja maastorataan tälle vuodelle paljon, joten pystymme jatkossa tarjoamaan ainutlaatuiset urheiluelämykset ja toimivat olosuhteet kilpailijoille ja yleisölle, Herd jatkaa.

Kenttä-PM 2022?

Hevosopisto on hakenut järjestämisoikeuksia este-, koulu- ja pararatsastuksen PM-kilpailuihin ensi vuodelle. Aikeena on esittää Pohjoismaiden ja Baltian ratsastajainliitoille toive saada vuoden 2022 kenttäratsastuksen PM-kilpailut Ypäjälle.

Uusimmat

Fingerpori

comic