Urheilu Forssa

Koronamutkat eivät yllättäneet FPS:n Vuorelaa: "Ei tämä tilanne puskista tullut kenellekään"

FPS:n ensi viikon Tuto-ottelu pelataan näillä näkymin normaalisti.
FPS on kohdannut kotijäällä harjoituspeleissään Peliitat ja K-Vantaan, KooVee-peli peruuntui. Tuto-matsin kohtalo ratkeaa alkuviikolla. Kuva: Lassi Puhtimäki
FPS on kohdannut kotijäällä harjoituspeleissään Peliitat ja K-Vantaan, KooVee-peli peruuntui. Tuto-matsin kohtalo ratkeaa alkuviikolla. Kuva: Lassi Puhtimäki

FPS sai Mestis-kauden alle vapaan viikonlopun, kun perjantaille kaavailtu harjoituspeli KooVeetä vastaan peruttiin. Syynä ottelun perumiseen oli yhden Kooveen pelaajan altistuminen koronavirukselle.

KooVee perui altistumisen takia myös torstain harjoituspelinsä KeuPa HT:tä vastaan.

– Pelaajat päästettiin nyt kolmen päivän lomille. Lauantai ja sunnuntain olisivat olleet muutenkin vapaat, kertoo FPS:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela.

Vuorelan mukaan ensi keskiviikolle suunniteltu harjoituskamppailu Tuto Hockeytä vastaan pelataan normaalisti, ellei jotain uutta terveystilanteessa ilmene.

– Keskustelen pelistä maanantaina Tuton väen kanssa. Jos kaikki on ok, ottelu pelataan.

Mikään ei ole varmaa

Nykyisessä koronatilanteessa tekemisiä täytyy tarkastella lähes päivittäin. Mikään ei ole varmaa, ei edes Mestis-kauden alkaminen ajallaan.

Mestiksen pitäisi päästä vauhtiin vajaan kahden viikon päästä torstaina 24. syyskuuta.

– Itsellä on ollut koko ajan tiedossa, että tässä voi tapahtua vielä mitä vaan. Ei tämä tilanne puskista tullut kenellekään. Olemme valmistautuneet erilaisiin vaihtoehtoihin, ei tässä pitäisi tulla mitään yllätyksiä. Eri tilanteiden varalle on laadittu toimintasuunnitelmat.

Vuorelan mukaan joukkueen pelaajat ovat terveenä ja jatkavat kauteen valmistautumista ensi viikolla normaalisti, ellei uusia, huomioon otettavia seikkoja ilmene. FL

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic