Urheilu Forssa

Koronavirus puree talouteen: Pilvenmäki lomautti henkilöstönsä

Pilvenmäen henkilökunta on nyt kokonaan tai osa-aikaisesti lomautettuna. Kuva: Lassi Puhtimäki
Pilvenmäen henkilökunta on nyt kokonaan tai osa-aikaisesti lomautettuna. Kuva: Lassi Puhtimäki

Koronavirus rokottaa kovalla kädellä myös raviurheilua. Kaikki ravikilpailut Suomessa on peruttu 12. huhtikuuta asti. Forssan viimeiset ravit ennen taukoa ravattiin maanantaina tyhjille katsomoille.

Näillä näkymin seuraavat ravit ravataan Forssassa perjantaina 17. huhtikuuta. Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti ravit ajetaan toukokuun loppuun ilman yleisöä. Ensimmäiset ravit yleisön kera järjestetään tämän hetken tiedon mukaan keskiviikkona 3. kesäkuuta.

Pilvenmäen henkilökunta on nyt kokonaan tai osa-aikaisesti lomautettuna. Hevosurheilualueita Pilvenmäellä hoidetaan toistaiseksi arkipäivisin kerran päivässä. Ratavalmentajat ovat yhteishengessä päättäneet auttaa toisiaan hevosten perustarpeiden täyttämisessä, mikäli alueen tallinpitäjien terveys ei anna tähän mahdollisuutta.

Pilvenmäen toimisto ei ole avoinna, mutta se vastaa satunnaisesti sähköposteihin ja toimiston puhelimeen numerossa 050 372 1906. Toimistotiloissa ja etänä on osittain lomautetun toiminnanjohtaja Elina Hirvosen lisäksi kaksi Hämeen ammattikorkeakoulun hevostradenomi-opiskelijaa. Katseet Pilvenmäen toiminnassa on käännetty loppuvuoden raveihin, muihin tapahtumiin sekä raviradan strategian kehittämiseen.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic