Urheilu

Koskelon Stuttgart kohti pudotuspelejä Mestarien liigassa

Roosa Koskelo pelaa toista kautta Saksassa. KUVA: imago sport Kuva: imago sport
Roosa Koskelo pelaa toista kautta Saksassa. KUVA: imago sport Kuva: imago sport

Forssalaislähtöisen Roosa Koskelon saksalaisjoukkue Allianz MTV Stuttgart on jo toisena vuotena peräkkäin etenemässä naisten lentopallon Mestarien liigassa pudotuspeleihin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Viime pelissä Koskelo johti takakenttää 3-1 voittopelissä puolalaista LKS Lodzia vastaan.

– Ensimmäisessä erässä olimme aika kuutamolla, emmekä päässeet peliin kiinni yhtään. Toista erää vietiin selkeästi 20 pisteeseen asti, sitten oltiinkin tappiolla yhtäkkiä 22-24, mutta noustiin jatkopalloilla erävoittoon. Kolmas ja neljäs erä olivat sitten selkeästi meidän hallintaa alusta loppuun, Koskelo kertasi.

– Vastaanottomme toimi riittävän hyvin ja saimme keskareista tehoja irti. Puolustettiin paljon palloja peliin ja pitkiä palloralleja voitettiin useita. Hallissa oli jäätävä tunnelma. Siellä on muutenkin aina ääntä, ja nyt oli vielä parisataa puolalaista kannattajaa paikalle.

Kun viidestä lohkokolmosesta kolme parasta selviytyy puolivälieriin, on kaikki Stuttgartin omissa käsissä päätöskierroksella. Sillä on 10 sarjapistettä Fenerbahcen ja Scandiccin kanssa. Muiden lohkojen kakkosilla on pisteitä ennen päätöskierrosta vähemmän.

Stuttgart saa päätöskierroksella vastaansa voitottoman lohkojumbon, ukrainalaisen Khimik Juzhnin. Stuttgart voitti avauskohtaamisen vieraissa ennen joulua 3-1.

Asiasanat

Fingerpori

comic

Näkoislehti

23.2.2020