Urheilu Forssa

Kotiradan kuski karsi kuponkeja Pilvenmäellä

Veikko Leinonen ohjasti Zagatin voittoon ensimmäisessä Toto 65-lähdössä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Veikko Leinonen ohjasti Zagatin voittoon ensimmäisessä Toto 65-lähdössä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Ravihevonen on siitä mukava kapine, että se ei liiemmin tuijottele indikaattoritauluja eikä lue myöskään ravivihjeitä vaan juoksee niin kovaa kuin pääsee.

Ja täsmälleen tällä tavalla ravasi Pilvenmäellä 5-vuotias ori Zagat. Se vei omistaja-valmentaja-ohjastaja Veikko Leinosta ihan miten halusi kirmaten avauspuolikkaan 11,0.

Loppua kohden vauhti toki laantui, mutta niinpä teki muillakin. Kolme prosenttia pelattu Zagat voitti mailin ajalla 15,0 eli uuden ennätyksen lisäksi tuli myös ainakin tonni rahaa. Juha-Pekka Vilkmanin Silenos Clearsky varmisti kotiradalle kaksoisvoiton.

– Olihan tämä ihan lystiä kun hevonen on aikaisemmin voittanut vain kerran jossain paikallisraveissa. Nyt se vei minua kuten halusi ja olin puolen kierroksen kohdalla lähes kauhusta kankeana, että kestääkö se. Mutta kesti, Veikko Leinonen selvitti.

Toinen Pilvenmäellä ajettu Magic Mondayn lähtö oli taputeltu kun Hannu Torvinen oli saanut Wide Gamella suosiolla keulat. Eikä siihen mennyt puolta kierrosta enempää. Siitä valjakko jätti muut kauaksi Leemark´s Casimirin napatessa kakkosen ennen Notablea.

Maanantain T65-peli äityi lopulta odottamattoman kiharaiseksi, sillä oikealla rivillä nettosi 5 296,40 euroa ja viidelläkin 87,95.

Kuopion lumiradalla pamahti viidenteen kotokseen isohko yllätys kun Ville Pohjola ohjasti Kitzune G.G:n voittoon ennen Little Blue Angelia.

Torvisen Jukka pisti pelin pakettiin Mäkelän Villen valmentamalla Bluebird Nashilla eikä velipoika Hannu jäänyt juurikaan huonommaksi kun narutti Lovely Secretillä kakkosen.

Kuopiossa ajettu T65:n avauslähtö oli Aronin Muiston näytös. Johan Hjelt usutti sen keulaan ja muut olivat sen jälkeen statisteja. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic