Urheilu

Kramppi on tietävinään muun muassa FoPS junioreiden uuden toiminnanjohtajan nimen

Kuva: -
Kuva: -

Kramppi on tietävinään sellaisenkin jutun, että FPS-junioreilla on uusi toiminnanjohtaja. On kiekkomiehiä, kielitaitoinen ja riskinkokoinen kuten tähänkin asti on viran hoitaja ollut.

Nimeä en kuitenkaan suostu paljastamaan, sillä se jääköön urheilutoimituksen tehtäväksi. Asiaan kun saattaa liittyä useita muitakin kokonaisuuksia, joista tuonnempana enemmän.

Koripallolle lisää näkyvyyttä

Koripallo ja Ruutu ovat löytäneet toisensa ja tätä liittoa koripallokansa pitää järkisellaisena. Ajatellaanpa asian suhteen esimerkiksi Alun naisjoukkuetta, jonka medianäkyvyys paranee todella reilusti ja mahdollistaa peliasuihin ihan uusia logoja entisiä tietenkään unohtamatta.

Joukkueen kokoaminen jatkuu koko ajan, vaikka vieläkään ei ihan varmaa liene pelataanko sarjaa laisinkaan.

Se taas on koriksessa varmaa, että koukkupolvikorismiehillä on ensi vuonna 30-vuotisjuhla. Tämän suven viikonloppua vietettiin Tampereella, jonne kaksikko Molenius–Kankaanpää oli loihtinut sellaiset lajit, että ketään ei vain satu.

Yksi lajeista futiskroketti ja siinä tehtiin maailmanennätys. Kukaan ei nimittäin aikaisemmin ole potkaissut rankkaria niin, että se menee sivurajasta yli. Mole siinä kuitenkin onnistui.

Väliaikaisesti uudistuneen susijengin edesottamukset Viroa vastaan olivat varsin lupaavat. Eniten joukkueesta ilahdutti Euran Veivin kasvatti Elias Valtonen, jonka fyysisyys ja arvaamattomuus tekivät ainakin allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen.

Isoja pojankoltiaisia porukka oli lähes väärällään ja kun kaverit ovat siinä iässä, että jalkakin liikkuu, niin maajoukkueen lukuisat kausikorttilaiset saavat olla paikkansa suhteen enemmän kuin varuillaan.

Kuninkuusravitkin ravattiin

Seinäjoella ravattiin viikonvaihteessa vähän isommat ravit, mutta sitä ei juurikaan mistään huomannut.

Niin kuningatar kuin kunkkukin selville toki saatiin, mutta se tapahtumaan olennaisesti kuuluva rieha jäi täysin kokematta. Positiivista tapahtumassa oli kuitenkin se, että nuoret ohjastajat kuorivat kerman päältä.

Esimerkiksi Torvisen Hannu ajoi kolmessa päivässä rahaa sisään yli 100 000 euroa, joten tammojen pitkän matkan loppusuoran mätkinnästä annettu 680 euroa sakko ja parin päivän ajokielto eivät nuorukaisen hohtavaa suoritusta kummemmin himmentäneet.

Viikon luontouutisissa kerrotaan, että Forssan pohjoispuolella on havaittu hirvikärpänen, eteläpuolella ei.

Vadelmanpoimintaan ollaan kehittämässä uutta laitetta, jota testattiin sunnuntaina Tammelassa. Testaajana toiminut naishenkilö painui rensseleineen heti pöpelikön äärimmäiseen reunaan eikä Kramppi päässyt lähellekään asiaa urkkiakseen.

Vadelmia on kuitenkin edelleen ihan poimittavaksi asti.

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic