Urheilu

Lempäälän kunta huomioi jääkiekkokapteeneja - Stipendien lisäksi nimikkorahasto ja oma katu

Lempäälä saa uuden kadunnimen, kun lempääläläisten maajoukkuekapteenien Jenni Hiirikosken ja Marko Anttilan kunniaksi nimetään oma katu.

Lempäälä saa uuden kadunnimen, kun lempääläläisten maajoukkuekapteenien Jenni Hiirikosken ja Marko Anttilan kunniaksi nimetään oma katu. Hakkarissa jäähallille vievät tie on jatkossa Kapteenienkatu.

Lisäksi Lempäälän kunta on päättänyt perustaa kapteenien nimikkorahaston.

– Haluamme ehdottomasti palkita nämä esimerkilliset urheilijat, jotka ovat näyttäneet kaikille, mihin Lempäälästä voi parhaimmillaan ponnistaa. Jenni ja Marko ovat esikuvia monille tulevaisuuden lahjakkuuksille, kertoo kunnanjohtaja Heidi Rämö.

Kuva: Lempäälän kunta Kuva: Lempäälän kunta

Kapteenien nimikkorahastolla edistetään nuorten harrastustoimintaa

Kiekkoilijoiden henkilökohtaisten stipendien lisäksi kunta on päättänyt perustaa juhlarahaston. Rahasto tulee toimimaan erityisesti jääkiekkomaajoukkueiden kapteenien Marko Anttilan ja Jenni Hiirikosken nimikkorahastona.

Kapteenien rahastolla halutaan tukea lempääläisten nuorten harrastustoimintaa sekä liikuntaa, erityisesti jääkiekkoharrastusta.

Rahaston kautta Lempäälässä halutaan lisätä liikunnan vetovoimaa etenkin lasten ja nuorten keskuudessa. Kapteenien rahaston ensimmäiset stipendit jaetaan tulevana syksynä ja niistä tiedotetaan erikseen.

Lue lisää: Riihimäen Keskuspuistosta tulee Jukka Jalosen puisto

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic