Urheilu Forssa/ylläs

Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela avasi hisu-kauden kakkossijalla

Luvassa lisää vauhtia ja tarkkuutta suunnistukseen.
Salla Koskela oli avausviikonlopun nopein, mutta jäi pisteillä kuitenkin niukasti toiseksi. Kuva: Suunnistusliitto
Salla Koskela oli avausviikonlopun nopein, mutta jäi pisteillä kuitenkin niukasti toiseksi. Kuva: Suunnistusliitto

Lounais-Hämeen Rastin Salla Koskela avasi hiihtosuunnistuskautensa viikonloppuna Ensilumen rasteilla Sodankylässä. Koskela oli kaksiosaisessa, Sodankylän varuskunta-alueella käydyssä kisassa yhteisaikojen nopein.

Paremmuus ratkaistiin Ensilumen rasteilla kuitenkin aikoihin suhteutetuilla pisteillä ja niissä SK Vuoksen Marjut Turunen nousi täpärästi Koskelan edelle. Kolmas yhteispisteissä oli Kouvolan Suunnistajien Tuuli Suutari.

Miesten hisu-avauksen voittaja oli Kymen Suunnistajien Tuomas Kotro.

– Vähän oli vielä sellaista haparoivaa, suunnistus ei sujunut niin kuin olin ajatellut. Pitkällä matkalla tuli heti alkuun virheitä, mutta loppu sujui hyvin. Keskimatkalla taas loppuun tuli sen verran virheitä, että Marjut pääsi nousemaan yhteispisteissä edelle, kertoo Ylläksen maajoukkueleiriltä tavoitettu Koskela.

Koskelan mukaan syytä ei ole huoleen, vaikka kisat eivät nappiin menneetkään. Kausi on vasta alkumetreillä.

Parannusta on luvassa niin hiihtovauhtiin kuin suunnistukseenkin.

– Olisihan se ollut kiva voittaa, mutta nämä olivat vasta kauden ensimmäiset hisu-kisat. Ihan ok aloitus, Koskela tuumi.

 

Ypäjäläislähtöinen Koskela, joka vaihtoi hiihdon puolella seuraa Tammelan Ryskeestä Keravan Urheilijoihin, aikoo seuraavaksi kisata maastohiihdossa. Tulevia kisoja hän ei ole lyönyt varmuudella lukkoon.

– Tammikuun alussa pitäisi olla etelämpänä parit hiihtosuunnistuskisat, mutta katsotaan nyt, mikä on silloin lumitilanne. Täällä pohjoisessahan on hyvin lunta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

6.8.2020

Fingerpori

comic