Urheilu Jokioinen

Lujaa ja tarkasti lyönyt Kouvola haki voiton Mansesta Jokioisilla

Jokioisten kasvatit isossa roolissa Mansessa.
Lassi Nordman kiiruhti Manse PP:n ainoan juoksun eilen Jokioisilla. Kuva: Lassi Puhtimäki
Lassi Nordman kiiruhti Manse PP:n ainoan juoksun eilen Jokioisilla. Kuva: Lassi Puhtimäki

Mitalipeleihin jatkavalla Kouvolan Pallonlyöjillä oli liikaa tulivoimaa Manse PP:lle B-poikien Superpesiskamppailussa keskiviikkona Jokioisilla. Kun KPL oli myös ulkopelissä tarkkana, ei loppunumeroissa 0–2 (1–12, 0–9) ole ihmettelemistä.

Koetus Junioreiden ja Mansen yhteistyöjoukkue pystyi pitämään jaksojen alut tasaisina, mutta KPL meni menojaan viimeistään kolmannessa vuoroparissa. Joukkueella oli vaan enemmän jalkoja ja käsiä kuin kotijoukkueena pelanneella Mansella.

– Tiesimme, että Kouvola on kova, onhan se Hyvinkään kanssa lohkon kärkijoukkue. Pystyimme silti kiusaamaan sitä pitkään, eikä se nyt huonoksi missään vaiheessa mennyt, tuumi Manse PP:n pelinjohtaja Kimmo Mäkinen.

Sama kaava

Avausjakso oli kahden vuoroparin jälkeen vielä tasalukemissa 1–1, kun Mansen jokioislaiskasvateista jokeri Akseli Sakkinen oli kotiuttanut kärki Lassi Nordmanin. Kolmannessa vuorossa Kouvola alkoi sitten puhkoa kenttää ja meni menojaan, eikä Manse pystynyt vastaamaan.

Toinen jakso noudatteli samaa kaavaa. Manse sinnitteli tuntumassa pari vuoroparia, kunnes KPL karkasi hyvien lyöntien avulla kolmannessa vuorossa.

Kouvola oli Jokioisilla tasaisen vahva. Ykköspalkinnon pokkasi tehot 1+4/3 koonnut lukkari Leo Heikkilä, jonka tolpat ja tappoheitot olivat myrkkyä Manselle. Mansen palkinnot menivät Jokioisten kasvatille Roope Arkkilalle ja Humppilan Veikkojen kasvatille Milo Rämölle, joka joutui jokerin tontilta lukkariksi Matias Paanasen loukattua polveaan.

KPL jatkaa vielä kautta mitalipeleissä, Mansen pelit päättyivät Jokioisilla.

– Kausi meni meiltä ihan hyvin. Tilanne oli uusi minulle ja joukkueelle, kun puolet pojista oli täältä. Siihen nähden, että korona pilasi kauteen valmistumisen, pelasimme oikein hyvin, Mäkinen kertoi. FL

 

Korjattu 4.9. Milo Rämön kasvattajaseuraksi Humppilan Veikot

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic