Urheilu Jokioinen

Lyönteihinsä tehoa pistänyt Manse hotkaisi Turun Jokioisilla

Koetus-kasvatti Tomi Lehtonen tehokkaalla pelipäällä.
Tomi Lehtonen oli hyvällä pelipäällä Turkua vastaan. Kuva: Tapio Tuomela
Tomi Lehtonen oli hyvällä pelipäällä Turkua vastaan. Kuva: Tapio Tuomela

Manse PP oli odotetun vahva Jokioisilla tiistai-iltana pelatussa B-poikien SM-sarjakamppailussa. Turku-Pesis pystyi pistämään kampoihin vielä ensimmäisellä jaksolla, mutta oli vastaantulija toisella, kun Manse sai lyöntipelinsä kulkemaan.

SM-sarjapisteet matkasivat Tampereelle 2–0 (4–2, 10–4) -voitolla.

– Ensimmäinen jakso oli vielä sipsuttelua, lyöntipelistä puuttui päättäväisyys, totesi Mansen pelinjohtaja Turo Lauttamus.

Manse teki ensimmäisen jakson avaavalla kolme juoksua, mutta sitten hanat tyrehtyivät. Paljon enempää kyllä ei tarvittukaan, sillä ulkokenttä piti. Tomi Lehtonen iski toisessa vuorossa jakson päätöslukemiksi 4–2.

Toisella jaksolla Mansen peli vapautui ja joukkue tehtaili heti ensimmäisessä vuorossa seitsemän juoksua katkaisten vierasjoukkueena pelanneen Turun selkärangan.

– Ei saatu kaikkea irti mitä tästä porukasta voi irrottaa. Toinen jakso oli sentään parempaa, kun laitoimme voimaa lyönteihin, Lauttamus tuumi.

Mansen yhteistyöjoukkue Koetus Junioreiden kolmikko Tomi Lehtonen, Eetu Mutikainen ja Joel Lehtonen pelasi kelpo pelin. Lehtonen löi kaksi ja toi kolme juoksua, Mutikaisen saldo oli 2/1.

Mitalimielellä SM-sarjaan lähtenyt Manse otti tiistaina neljännen voittonsa neljännessä pelissä. Vaatimaton Turku on hävinnyt kaikki kamppailunsa.

– Alussa on vähän näitä helpompia pelejä. Ensimmäinen todellinen testi joukkueella on 6. kesäkuuta, kun kohtaamme Alajärven. FL

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic