Urheilu Forssa

Magic Mondayn T65-rivi vaikeutui loppua kohti

Magic Monday ravattiin taas Forssassa ja Kuopiossa.
Kari Rosimo ohjasti Kemppelin toisen lähdön voittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kari Rosimo ohjasti Kemppelin toisen lähdön voittoon. Kuva: Lassi Puhtimäki

Magic Mondayn T65-rivi vaikutti kolmen kohteen jälkeen siltä, että tulossa ei ole edes kahvirahoja, mutta aika pian asiat olivat toisin.

Suurin pudottaja löytyi kohteesta neljä, jossa viime kauden kilpailematta ollut tamma Ratu Royale teki melkoisen tempun pitämällä 71 % pelatun suosikki Selene Lunen takanaan loppuun asti.

Tammaa ohjasti omistaja-valmentaja Vesa Santanen ja valjakko pyyhälsi lähdössä keulaan ihan omaa vauhtiaan. Ihan hirmuista huikua ei matkalla menty, joten 12,5-aikainen lopetus riitti pitämään Selene Lunen niukasti takana.

– Luulin, että Ollin hevonen voitti ja odottelin sen tulevan ohi koko loppusuoran ajan, sanaili onnellinen ohjastaja Vesa Santanen.

– Tämä oli minulle ensimmäinen voitto koko raviurallani ja tuntuu kyllä aivan mahtavalle.

Kuopiossa aloitettiin

Kuopiossa ajettu avauskohde meni suosikki Valtroksille. Santtu Raitala johti ruunalla lähdöstä maaliin eikä jättänyt mitään sattuman varaan.

Forssassa ajettu toinen kohde oli tapahtumiltaan lievästi erikoinen, sillä Antti Teivaisen ajama suosikki Perfect Rainmaker killitteli taustalla yllättävän pitkään. Ruuna lähti loppurunttaukseen vasta viimeisellä takasuoralla, mutta teki sen sen verran vakuuttavasti, että muut jäivät lopulta kauaksi.

Kuopion seuraava koetus päättyi Nemea Geisirin uljaaseen loppuvetoon suosikki Il Funny Leen taipuessa toiseksi.

Taukotukkoisuutta ei esiintynyt myöskään Harmimatic Tinkerissä, jonka J-P Kauhanen käänteli loppusuoralla voittoisaan kiriin. Vahvan esityksen kuolemanpaikalta tehnyt Global Solidarity taipui viimeisenä.

Teivaisesta tuplavoittaja

Antti Teivainen oli kierroksen tuplavoittaja kun hän käänteli päätöskohteessa Heporixin ykkösenä maaliin.

Maanantain T65:n pelivaihto oli reilut 135 000 euroa ja oikeaan osuneet palkittiin 641,60 euron suuruisella voitolla. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

23.2.2020

Uusimmat