Urheilu

Markkanen tappaa korona-aikaa pleikkarilla ja legoilla – Koripallon NBA-ammattilaisilla alkaa olla ikävä yhteisharjoituksiin

Chicago Bullsin koripalloammattilainen Lauri Markkanen on turvautunut pleikkariin ja legoihin tappaakseen aikaa koronaviruspandemian aikana.
Chicago Bullsin koripalloammattilainen Lauri Markkanen on turvautunut pleikkariin ja legoihin tappaakseen aikaa koronaviruspandemian aikana. Kuva: EPA

Chicago Bullsin koripalloammattilainen Lauri Markkanen on turvautunut pleikkariin ja legoihin tappaakseen aikaa koronaviruspandemian aikana. Koripallon suomalainen johtotähti kertoi korona-arjestaan Studio 6 -keskusteluohjelman vieraana keskiviikkona.

–  Olen yrittänyt treenata ja pysyä rutiinissa, että heräilee samoihin aikoihin. Aamuisin treenataan ja loppupäivä onkin ajantappamista, Markkanen kertoi.

–  Joko pelailen pleikkaria tai jotain muuta. Olen tuossa hieman legojakin rakennellut.

Markkanen on pitänyt huolta kunnostaan, vaikka Bullsin harjoittelutilat ovat edelleen kiinni. Hän odottelee tietoa, milloin yhteisharjoitukset voidaan taas aloittaa.

–  Kyllä sitä haluaisi kentille pelaamaan jengikavereiden kanssa, Markkanen sanoi.

Uusi pomo tuuletti käytävää

Bulls on tehnyt sarjan keskeyttämisen jälkeen mielenkiintoisia siirtoja. Liettualainen Arturas Karnisovas värvättiin uudeksi varatoimitusjohtajaksi, ja hän valitsi aiemmin Philadelphia 76ersissa työskennelleen Marc Eversleyn seuran GM:ksi.

Seuratoiminta pari vuosikymmentä johtaneet Gar Forman ja John Paxon saivat väistyä.

–  Vähän omituinen tilanne vielä. Ei näe konkreettista eroa, kun ei pääse hallille enkä ole vielä tavannut kasvokkain ketään, Markkanen kommentoi muutosta.

–  Odotan innolla, mitä tapahtuu.

Markkanen uskoo, että Chicago ponnistaa konferenssin pohjalta ylöspäin.

–  Meillä on nuoria jätkiä ja hyviä pelaajia. Pitää vain saada homma toimimaan yhdessä ja päästä samalle kartalle, Markkanen mietti asetelmaa.

–  Kaikki katsovat positiivisesti, että kyllä tämä vielä tästä kääntyy, vaikka olemme olleet pari vuotta itäisen konferenssin pohjilla.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic