Urheilu

Mitä olemme menettäneet? – Yleisöä olisi riittänyt kiinnostaviin peleihin, jos niitä olisi päässyt katsomaan

Ja mitä menetämme jatkossa, me lounaishämäläiset. Olemme nimittäin menettäneet uskomattoman kiinnostavia ja jännittäviä matseja niin lätkässä, koriksessa kuin salibandyssäkin.

Kaikilla kun ei ole sellaisia maksukanavia, mistä nämä huippuhienot ottelut näkyisivät ja kun kaikkiin tapahtumiin on ollut pääsy kielletty.

Kramppi nimittäin väittää, että muutamissa matseissa olisi ollut yleisöä enemmän kuin vuosiin, jos niihin olisi vain päässyt.

Harjusen Jaskaakin harmittaa kun hän ei ole päässyt jäähalliin elvistelemään joululahjaksi saamallaan Palloseurakaulaliinalla. Onneksi aamukahvi on sentään juotu FPS-mukista.

Meillä on todellakin ollut runsaasti sellaisia otteluita, joissa yleisö olisi taatusti viihtynyt. Mutta sääntöjähän me emme ala rikkomaan, vaikka sellainenkin saattaa tulla aika ajoin jollekulle mieleen.

Mutta vielä pelataan niin korista kuin salibandyäkin ja toiveet ovat syystäkin varsin korkealla.

Kramppi onnittelee

Kylään saatiin ringetestä pronssia, joten lajissa on jaksettu tehdä määrätietoisesti työtä, vaikka laji harvemmin otsikoissa onkin. Kramppi onnittelee, mutta tuntee samalla tuskaa kun on jättänyt tämän lajin varsin vähälle.

Lähialueen perinteinen urheilugaala meni pakille jo toisen kerran peräkkäin, mutta palkitut saavat pokaalinsa ynnä omatoimisen kakkupalallekutsun. Näin Jolangin Pauliina vakuuttaa ja mehän uskomme.

Monitoimikylän ja -koulun – vai mikä se nyt olikaan – pihapiiristä toivotaan todellista koko perhettä koukuttavaa lähiliikuntapaikkaa, ja ideoita sen suhteen saa lähettää Pauliinalle sen kuin ehtii.

Ideoita voi toimittaa myös Pohjosen Tonille, joka koordinoi seudun junnuohjaajien kanssa ihan kaikkea mikä liittyy harrastamiseen.

Mukana on jo noin 30 eri kerhoa maan ja taivaan väliltä ja kohta tulevat mukaan myös kulttuuriin liittyvät riennot. Ohjaajia tarvitaan paljon ja heidän metsästyksensä on käynnissä. Tonille voi Krampin ymmärryksen mukaan jopa soittaa.

Ruusuvuori tuimana

Emil Ruusuvuori on tehnyt jenkeissä suomalaista tennishistoriaa kellistämällä todellisen maailman huipun. Kaveria pidetään lahjakkaan lisäksi myös hyvänä harjoittelijana sekä ihan täyspäisenä miehenä, joten suurempaa estettä edelleen kehittymiselle ei pitäisi olla.

Uusimmat

Fingerpori

comic