Urheilu Jokioinen

Nuoret miehet mitalijahdissa: Koetus Junioreiden kolmikko pelaa myös B-poikien SM-sarjassa

Manse kohtaa Turun tiistaina Jokiosilla.
Kova kolmikko. Joel Ilola, Tomi Lehtonen ja Eetu Mutikainen pelaavat suomensarjan ohella B-poikien SM-sarjaa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Kova kolmikko. Joel Ilola, Tomi Lehtonen ja Eetu Mutikainen pelaavat suomensarjan ohella B-poikien SM-sarjaa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Koetus Junioreiden suomensarjajoukkueen kolme lupausta – Tomi Lehtonen, Eetu Mutikainen ja Joel Ilola – pelaavat myös B-poikien SM-sarjaa Manse PP:n riveissä. Koetus Juniorit ei koonnut täksi kaudeksi omaa B-junnuporukkaa, vaan päätti tehdä yhteistyötä Mansen kanssa. Aiemmin yhteistyössä on pelattu muun muassa Turun kanssa.

Manse on aloittanut kauden erinomaisesti, sillä joukkue on voittanut SM-sarjassa kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Sarjataulukossa joukkue ei ole kuudetta sijaa korkeammalla, koska muilla joukkueilla on selvästi enemmän otteluja pelattuna. Esimerkiksi kärkinippu Tahko on pelannut jo seitsemän ottelua, joista se on voittanut kuusi.

Mansella on mahdollisuus pistetilinsä kartuttamiseen tiistaina, kun joukkue kohtaa sarjan heikosti startanneen Turun. Peli alkaa Jokioisten pesäpallokentällä kello 18.

– Kannattaa tulla katsomaan peliä, edellisestä B-junnujen SM-sarjamatsista Jokioisilla on monta vuotta aikaa. B-nuorten SM-sarja tarjoaa vauhdikasta pesäpalloa, kentällä on nopeita kavereita, kehuu Koetus Junioreiden pelinjohtaja Ari Kenttäaho.

Kenttäaho kehuu Mansessa pelaavia Koetus-kasvatteja.

– Nämä ovat tosi tavoitteellisia poikia. Näki heti, että talvi on tehty hyvin töitä. Heille on isot roolit tarjolla molemmissa joukkueissa.

Ilola, Lehtonen ja Mutikainen kertovat, että puhtia riittää kahteen sarjaan. Kovat pelit molemmissa sarjoissa kehittävät.

– Ruutia riittää, ainakin vielä, kolmikko sanoo.

Mansella on hyvä porukka B-poikien SM-sarjaan. Tähtäin on korkealla.

– Mitalia lähdemme hakemaan.

Suomensarjapelit eivät ole lähteneet Koetus Junioreilta sujumaan yhtä lennokkaasti kuin Mansella B-nuorten SM-sarja.

– Vähän nihkeää on ollut, meillä on paljon parantamisen varaa. Tässä porukassa on ainesta parempaan, kaverukset kertovat Koetus Junioreiden treenien alla. FL

Uusimmat

Näkoislehti

26.9.2020

Fingerpori

comic