Urheilu Somero

Nyt meni Pepellä jatko hankalaksi

Mordor haki liigapisteet Somerolta.
Pepen Saku Vuori oli lähellä tehdä maalin jo ottelun avauserässä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Pepen Saku Vuori oli lähellä tehdä maalin jo ottelun avauserässä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pepe ei pystynyt yllättämään rullakiekkoliigan kärkijoukkue CSKA Mordoria perjantai-iltana Somerolla. Vahva tamperelaisjoukkue nousi takaa 4–7 (2–0, 0–3, 1–2, 1–2) -voittoon. Tappio vaikeutti huomattavasti Pepen mahdollisuuksia kivuta pudotuspeleihin. Joukkueella on runkosarjassa enää yksi ottelu jäljellä.

– Hankalaksi meni. Ei vastus nyt niin hyvä ollut, mutta meiltä ei onnistunut mikään, tappiosta harmistunut Pepe-manageri Juha-Matti Vuorela totesi.

Pepe aloitti kotihallissaan terävästi ja vei avauserän maalein 2–0. Molemmat kotijoukkueen osumat viimeisteli Arsi Virta.

Oskari Lehtisen erän lopulla ottama koukkaamisjäähy kostautui toisen erän alkuun, kun Mordor kavensi 2–1:een Samuli Vainionpään ylivoimamaalilla. Vierasjoukkue sai iskun päälle, Vainionpää tasoitti 2–2:een ja Teemu Kraneis vei Mordorin erässä vielä 2–3-johtoonkin.

Pepe nousi tasoihin kolmannessa erässä Saku Vuoren osumalla. Vainionpää kuittasi illan kolmannellaan vieraat taas maalin johtoon ja erän lopulla Vainionpää siirsi neljännellä maalillaan Mordorin ylivoimalla jo 3–5-johtoon.

Ottelu ratkesi päätöserän alkuun, kun Aki Sauso ja Patrik Viljanen lisäsivät tamperelaisten johdon 3–7:ään. Olli Pasosen loppuhetkillä alivoimalla tekemä 4–7-kavennus oli laiha lohtu Pepelle. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

22.1.2020

Uusimmat