Urheilu Forssa

Oi Emma, oi Emma: neloselle kunnon lopetus Pilvenmäellä - Montéssa jaettiin SM-paikkoja

Monten SM-karsinnassa maalikameraratkaisu.
Montén SM-karsinnan voittaja selvisi maalikamerankuvasta. Sisäradan Aika Kiho/Tamara Skutnabb pystyi pitämään Diporexin/Jenni Kaija takanaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Montén SM-karsinnan voittaja selvisi maalikamerankuvasta. Sisäradan Aika Kiho/Tamara Skutnabb pystyi pitämään Diporexin/Jenni Kaija takanaan. SM-finaali ravataan Kuninkuusravien yhteydessä kahden viikon kuluttua, missä myös Forssan kärkikaksikko nähtäneen. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen perjantairavien nelonen oli menossa ihan pohjiin, mutta ainakin joidenkin onneksi päätöskohteeseen saatiin 26,70-kertoiminen yllätys.

Pommin heitti Emma Väre valmentamallaan Rose Cogerilla ja voitto oli sen verran ylivoimainen, että lähdön parhaasta hevosesta ei jäänyt minkäänlaista epäselvyyttä. Riehakas ja ansaittu oli myös Emman tuuletus.

Rose Cogerin voittoaika oli sen uusi volttiennätys 14,2 ja komeita lukuja lähtöön saatiin muutenkin.

Toiseksi tullut Arctic Island antoi voittajan kanssa kaksarikertoimeksi 651,24 ja troikkakerroinkin kiipesi yli kahden ja puolen tuhannen.

Nelosen vaihto oli 56 861 euroa ja sillä nettosi Emman ansiosta 127,31 euroa.

 

Avauskohde meni Esa Holopaisen ohjastamalle Vokkenille. Viisivuotias taittoi mailin aikaan 28,0 ja teki sen niin helpon oloisesti, että lukemat tulevat ennestään paranemaan.

– Tämä on pätkänopea ja niin juoksija, kommentoi Holopainenkin.

Huipputamma Penelope Pressin jälkeläinen Inaccessible latasi toisessa kohteessa kyselemättä keulaan ja sen paikan Olli Koivusen ohjastama 4-vuotias piti suorastaan leikitellen.

Toisen T4-voittonsa Koivunen otti kolmannessa lähdössä Cape´s Caviarin rattailla. Takarivistä lähtenyt ruuna keikkui keulassa jo kierroksen kohdalla ja pakeni lopussa muilta karkuun.

– Tämä on tehnyt hyviä esityksiä, joten oli ihan luottavainen, analysoi selkävaivansa onnistuneesti selättänyt Olli.

– Lopussa tämä vähän ihmetteli missä muut ovat, mutta innostui niitten lähetessä uudestaan.

 

Pilvenmäellä ajettiin myös monten SM-karsinta ja sen ykköseksi selvisi sitkeän esityksen päätteeksi Tamara Skutnabbin ohjastama Aika Kiho. FL

Uusimmat

Näkoislehti

14.7.2020

Fingerpori

comic