Urheilu

Palloseura vetää henkeä - Mutta mikä on mustikkatilanne?

Palloseuran taustavoimat ovat viime viikkoina eläneet varsin hektistä aikaa kun tulevan kauden porukkaa on koottu sielulla ja sydämellä sekä toivottavasti myös järjellä.

Valinnanvaraa on ollut ihan riittävästi ja kesälomatauko tulikin tässä asiassa ihan sopivaan väliin, sillä vapaita pelureita on edelleenkin. On siis mahdollista tehdä vielä muutama täsmähankinta eikä oikein hyvästä pukukoppipelaajastakaan mitään haittaa olisi.

Alku lähti hankinnoissaan liikkeelle ihan oikeasta päästä kun kutsui Mia Loydin takaisin kotiin.

Mia on siitä kiinnostava pelaaja, että hän ei liene ihan paras missään, mutta kaikessa varsin hyvä ja erittäin hyvä esimerkki muille niin kentällä, treeneissä kuin muuallakin.

Nyt kun pää on avattu, niin sopimuksia tullee kohtuullisen kovalla tahdilla. Ja koriskansa odottaa kieli pitkällä millaisia.

Susijengi pelaa loppukuusta kaksi maaottelua Viroa vastaan. Ihaninta asiassa on se, että TV2 näyttää molemmat pelit livenä. Kohtuullisen riemastuttavaa voisi olla sekin, että Suomi pelaisi nuorennetulla nipulla ja jättäisi konkarit sivuun. Sillä ikämiesten osaamiset jo tiedämme, joten annettakoon uudelle sukupolvelle tilaisuus. Ja sama seikka voisi tehdä eetvarttia myös penkin päässä, jos moinen voisi ylipäätään olla mahdollista.

FoKoPosta ei kummempia edelleenkään kuulu, mutta jotain siellä koko ajan tapahtuu. Feeniks Basketin porukat sen sijaan treenaavat sen kuin ehtivät ja taitaakin olla tulossa erittäin mielenkiintoinen junnukausi.

Koetuksen junnut nappasivat pisteen kärkijoukkueelta, toinen Koetus taas antoi vastustajalle pisteen ihan itse. FJK:kin otti avauspisteensä, joten ei viime viikonloppua ihan keturalleen mennyt.

Säätiedotukset lupaavat kelien kohenevan ja siitähän vankka pyöräilijöitten joukko on ylen mielissään. Kaikilla kun ei ole kotonaan juoksumattoa sitä varten, että keli estää fillaroimisen. Erkillä on.

Maanantai oli metsäänmenopäivä ja sieltä voi raportoida seuraavaa. Mustikka kypsyy, mutta tekee sen harmittavalla tavalla kun samassa oksassa on jo täysin kypsiä ja täysin raakoja.

Ensimmäiset pikkusormenkynnen kokoiset kanttarellit on bongattu, joten sitäkin herkkua on tulossa kuten myös villiä vadelmaa, jota voikin sitten löytyä yllättävän nopeasti ja yllättävän paljon.

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic