Urheilu

Palloseurassa piisaa imua

Kuva: -
Kuva: -

Nyt kun Rantasen Askon sopimus saatiin kuntoon, niin Palloseuran nokkamiesten puhelimet ovat pirisseet suorastaan tolkuttomaan tahtiin.

Paljoakaan liioittelematta voisi sanoa, että jokaiselle pelipaikalle on ollut noin kymmenen tarjokasta kun niitä on joskus haettu kissojen ja koirien kanssa niin, että löytyisi edes se yksi.

Vasemmat pakit ovat jo kuulemma löytyneet ja ehkä siksi, että kaikki ovat parimetrisiä ja satakiloisia jässiköitä eli erottuvat joukosta.

Tuultakin nopeampi laituri on niin lähellä sopimusta, että juttu on kiinni enää siitä, että saadaanko kaverin mailan varteen hänen oman nimensä. Todennäköisesti saadaan ja asia on valmis.

Muutama päivä vielä ja seuran vastuuhenkilöt uskaltavat todennäköisesti vastata jo puhelimeenkin. Jos soitettaisi vaikka Matkun suunnalta.

Paikallisia kiekkopiirejä on puhuttanut sellainen asia, että pelaako Rovaniemellä pari kautta erinomaisesti pelannut Samuli Rahikainen mahdollisesti tulevalla kaudella FPS:ssa. Ei valitettavasti pelaa, sillä mies on tehnyt jo maaliskuussa sopimuksen Chamonixiin Ranskaan.

Isä Kiupa onkin jo ohjeistanut poikaa kulttuurinmuutoksen suhteen niin, että on ostanut Samulille baskerin ja syöttää pojalle lähinnä patonkia ja juustoa.

Suomisen Aleksi on sitten Alun naisten ykköskäskijä tulevalla kaudella ja jos joku luulee, että alati hymyilevä ja hyväntuulinen kaveri on naisille liian löysä, niin erehtyy pahasti.

Tarpeen tullen Aleksi muuttuu kapitulantti-Suomiseksi ja naiset saavat treeneissä sellaista runtua, että seuraavalla kerralla jutut tehdään juuri niin kuin valmentaja määrää. Ja ihan jokaista koutsi kohtelee samanarvoisesti, joten porukalla ei pitäisi sisäisiä jännitteitä oleman.

Kelit ovat kohdillaan, mustikat ja villimansikat kukkivat reippaanryhdikkäästi ja kun pörriäisiäkin on liikkeellä, niin jonkinlaiseen marjasatoon voisimme valmistautua.

Ja forssalaisille sellainen vinkki, että mikäli ette pysty lähtemään lähellä olevaan upeaan luontoon, niin menkääpä tutustumaan kaupungin puistoihin. Ja tehkää se nyt kun kaikki on kauneimmillaan.

Tietävätkö forssalaiset yleensä sitä, että kaupungin alueelle on noin 100 puistoa ja niitten yhteenlaskettu pinta-ala on lähes 400 hehtaaria. Kannattaa katsoa ihan omin silmin ja todeta, että upealta näyttää. Niin tekee myöskin satunnaisten matkailijoitten mielestä kun kaksi heistä viime viikolla totesi, että ”voi kun on kaunis kaupunki”.

Kannattaako tuohon mitään lisätä, mielestäni ei.

Mutta kesäistä ja kivaa on sekin, että kansa pyöräilee sen kuin ehtii ja laji saa koko ajan uusia ystäviä. Yksi viimeisimmistä lajiin ihastuneista on Krampin saamien tietojen mukaan salibandyjohtaja Jukka Rantanen. Kasevan Vesan sunnuntainen 50 kilsaa oli äijälle peace of cake ja Nurmen Juhan fillarista ei puutu enää kuin stereot.

Uusimmat

Fingerpori

comic