Urheilu Forssa/Pori

Paluu voittokantaan: FPS kaatoi Karhu HT:n myöhäispelissä

Otteluruuhka helpottaa, nyt ehtii jo harjoitella.
Jyri Waajakoski teki FPS:lle tehot 1+1. Kuva: Lassi Puhtimäki
Jyri Waajakoski teki FPS:lle tehot 1+1. Kuva: Lassi Puhtimäki

FPS palasi harmittavan Giants-tappion jälkeen voittokantaan Suomi-sarjassa. Vahvistunut Karhu HT ei ollut suinkaan huono Porissa, mutta joutui antautumaan tiukkaan työmoodiin palanneelle Palloseuralle maalein 2–5 (1–1, 1–3, 0–1) perjantai-illan myöhäispelissä.

– Tämä oli meiltä ihan hyvä vierasottelu. Karhu on vahvistunut mm. Liiga- ja Mestis-pelaajalla ja on hyvä joukkue. Me pystyimme pelaamaan kuitenkin hyvää vieraskiekkoa, paljon kyllä keskusteltiin joukkueen kanssa Giants-pelin jälkeen, kertoo FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

Karhu HT aloitti pelin tyrmäävästi, kun Aleksi Valla iski kiekon ohi Petrus Lintosen jo 15 sekunnin pelin jälkeen. FPS:n kuitti tuli erän puolivälissä, viimeistelijänä oli Aleksi Karlsson.

Ville-Petteri Mäkinen vei porilaiset toisessa erässä 2–1-johtoon, mutta tämän jälkeen maaleja tekikin enää forssalaisryhmä. Niklas Saha tasoitti ja Jyri Waajakoski iski ylivoimalla FPS:n pelissä ensi kertaa johtoon. Päätöserään lähdettiin FPS:n kahden maalin johtoasemassa, kun Totte Moberg teki maalin edestä 2–4.

Päätöserässä Palloseuralla ei ollut enää mitään hätää. Miku Ronkainen sijoitti tyhjiin päätöslukemat 2–5:een.

– Kova vääntö oli puolin ja toisin, kaksi kertaa tultiin maalin takaa. Petrus Lintonen oli maalilla hyvä, Rantanen kehui.

FPS pystyy tiukan otteluputken jälkeen hiukan hölläämään, sillä seuraava kamppailu sarjakakkosella on vasta ensi viikon lauantaina, kun Hunters saapuu Forssaan.

– On tässä mentykin lujaa, seitsemän peliä kahteen viikkoon. Nyt on kolmen päivän huili ja sitten vedetään neljät treenit ennen seuraavaa peliä. Harjoitusta kaipaakin, sillä tuntuu, ettemme ole päässeet kunnolla treenaamaan, kun aika on mennyt peleihin ja niihin valmistautumiseen. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

25.2.2020

Uusimmat