Urheilu Forssa

Pikku yllärit piristivät Pilvenmäen päivää

Sanna Visuri voitti montelähdön Mökin Tähdellä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Sanna Visuri voitti montelähdön Mökin Tähdellä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen sunnuntairavit ajettiin kosteassa ja pimeässä, mutta voittajat saatiin selville eikä pieniltä yllätyksiltäkään sentään vältytty.

Päivän T4-peli alkoi kahdella suosikkivoittajalla, mutta loppua kohden vaikeusaste nousi ja oikein rastanneita muistettiin 366,32 euron voitto-osuudella vaihdon noustessa karvan verran yli 50 tuhannen.

Mika Forss oli hereillä avauskohteessa kun hän kaasutti Notablella oitis keulaan. Kilometrin jälkeen valjakko lisäsi vauhtia ja kolmas puolikas mentiinkin 13,0 ja tässä kyydissä muut jäivät kauaksi.

Toisessa nelkkukohteessa tapeltiin voitosta tosissaan kun suosikkipari Bilettäjä – Kartos ravasi rinta rinnan koko viimeisen kierroksen. Vauhti oli viimeisellä puolikkaalla jo 25,5-lukemissa ja Tapio Perttusen 6-vuotias tamma runnoi väkisin ykköseksi ennen Mikko Huttusen ohjastamaa ypäjäläisruuna Kartosia.

Racing Boy oli kolmannessa kohteessa selvä suosikki, mutta se joutui taipumaan Brass N Sassyn napakan kirin edessä. Voittajaa ohjasti Kari Venäläinen. Kolmanneksi kirineen Mr Nice Wayn voitontoiveet sulivat pussiin juuttumiseen. Tilaa saatuaan ruuna tuli kyllä napakasti.

T4-peli päättyi Hannu Korven ohjastaman Gashaw Bokon komeaan kirivoittoon. Pelisuosikki Catahecassa Zest yritti pitää Nelson Hillyä loppuun asti takanaan eikä rytminvaihdosta lopussa enää löytynyt ja Nelson Hillykin ehti lopussa edelle.

Viimemainitun ulostulo koettiin tuomariston taholta lievästi ahtaaksi ja ohjastaja Petri Mäkistä muistettiin pienellä sakolla. Tulojärjestyksen kannalta asialla ei kuitenkaan merkitystä ollut. FL

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic