Urheilu Forssa

Pilvenmäellä ravattiin väärinpäin – Kärryistä helpompaa kuin satulasta?

Monte karkasi laukalle.
Peter Lindroosiin ohjastama Elevis voitti Pilvenmäen kakkoslähdön. Kuva: Lassi Puhtimäki
Peter Lindroosiin ohjastama Elevis voitti Pilvenmäen kakkoslähdön. Kuva: Lassi Puhtimäki

Pilvenmäen sunnuntaiset väärinperinravit ajettiin huikaisevan kauniissa syyspäivässä ja mikäli jonkinlainen yhteenveto tällaisesta erikoisuudesta sallitaan, niin olkoon se sellainen, että rattaista väärinpäin meneminen on yksinkertaisempaa kuin satulasta.

Päivän yhdeksäntenä lähtönä ajettu lämminveristen mailin monte-kisa oli todellinen laukkatapahtuma, kun 11 matkaan sännänneestä valjakosta hylättiin kuusi pitkän laukan takia.

Voiton ja ylivoimaisen sellaisen kisassa vei Eveliina Sarismalan ohjastama Doolin Dalton, joka jätti kilpakumppaneitaan lähes puoli suoranmittaa.

Päivän T4-peli oli pikkuvaikea. Ensimmäinen lähtö ei suuria luvannut kun pelisuosikki Almost One Year pelasti nahkansa kun takaa kovaa kirinyt War Child repesi laukalle.

Esa Holopainen voitti toisenkin kohteen kun Mustamani oli kirissä selityksittä paras. Pelisuosikki Villiäijän paukut kuluivat kovaan matkavauhtiin. Lähdöstä poistettiin ennen starttia Lumi-Niko, joka heitti ohjastajansa Jani Salosen radan pintaan juuri ennen lähtöä.

– Alku oli kovasti vaikea, mutta jostain kumman syystä saatiin kuitenkin erinomainen juoksu ja Mustamani tuli tosi rehellisesti loppuun saakka, Holopainen kertoi.

Jere Kiveisen käskyttämä Joe´s Day Tripper otti kolmannessa kohteessa suoraviivaisen ja varman voiton. Super Ray liftasi sen takaa kakkoseksi Teenelosen näyttäessä vajaata 50 euroa.

Lopulliseen arvoonsa nelkku nousi Deux En Unin voitolla ja tarkka määrä oli 67,68 euroa. Ari Moilasen ohjastama ja Pia Huusarin valmentama sekä omistama ranskalaisruuna liikkui paanalla sellaiseen malliin, että voittoja tulee vielä kohtuullinen määrä lisää ja vielä kovilla ajoillakin.

Tällä kertaa voittoon riitti 15,9 kun matkana oli 2 660 metriä. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

28.2.2020

Uusimmat