Urheilu Forssa

Pilvenmäen nelosesta tuli jonkinlainen jouluraha

Tiina Koskela voitti Si Luckylla ensimmäisen T4-lähdön. Kuva: Seidi Siimes
Tiina Koskela voitti Si Luckylla ensimmäisen T4-lähdön. Kuva: Seidi Siimes

Pilvenmäen erikoislounarit eivät kahden T4-lähdön jälkeen kummempaa tarjonnut, mutta kahteen viimeiseen saatiin sen verran yllätyksentynkää, että oikealla rivillä sai 84 euroa ja rapiat vaihdon ollessa jonkin verran yli kahdenkympin.

Rata oli talvisen kesäinen ja kostea, mutta koska sitä ei suuremmin moitittu, niin juostavassa kunnossa se varmasti oli.

Ratamestari Sipi Erkkilä kokeili kunnostamaansa paanaa hei avauskohteessa kun mies reissutti Visionnaren keulaan. Siinä ruuna pysyi loppusuoran alkuun, mutta noutaja tuli. Lähdön vei Tiina Koskelan oivallisesti ohjastama Si Lucky , mutta vetotyöt tehnyt Visionnare kesti kakkoseksi.

Toinen T4-lähtö oli tylsä. Ari Moilanen ajoi Real Redin heti keulaan ja näin6-vuotias entinen kimppavarsa otti vuoden avausvoittonsa Lolo Leen ollessa kakkonen.

Erkkilä kokeili keulataktiikkaa myös T4-3:ssa ajokin ollessa Mad Joking Boy. Matkalla mentiin tasaisen kovaa ja vielä kovempaa kun Footloose Sisu siirtyi takasuoralla johtavan kupeelle. Siitä nelivuotias ruuna otti omansa varmaan tyyliin enne n Hila´s Eltonia ja Shot On Goalia.

Esa Holopaisen suitsima Aika-Valtti oli päätöskohteessa suosikki ja puolitoista kierrosta kaikki näytti sen kohdalla hyvälle.

Merran Petra ilmestyi päätöspuolikkaalla kuitenkin rinnalle, suosikki laukkasi, mutta kaikkein ripeimmin loppusuoraa nelisti Villiheili ja kovin tarkalle maaliintulo sitten menikin. Tulojärjestystä veivattiin useamman kerran kunnes Merran Petra julistettiin virallisesti ykköseksi.

Pilvenmäellä ollaan tositoimissa seuraavan kerran maanantaina Magic Mondayn merkeissä ja vuosi päätetään uudenvuoden aattona. FL

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic